2018. október 17.gyerekekkel járt itt 35Már régen kinéztük a helyet,most kipróbáltuk a családdal egy vacsora erejéig. Az ételek finomak voltak nagy a hamburger s melegszendvics választéka,a hely ízvilága amerikai jellegű. Aránylag sokat vártunk az ételekre. Az ár-érték arány megfelelő,de csak fiataloknak ajánlanám, a hely hangulata nem fogott meg bennünket. Még valami:Kutyások előnyben ,kutya is tartózkodott bent.
2018. szeptember 29.gyerekekkel járt itt 45Pécs külvárosában található kis cukrászda, ahol nagy választékban kaphatók az allergén mentes édességek . Aki tej vagy cukormentes süteményt szeretne enni, több fajtából is választhat. A cukrászda igényes alapanyagokból készít süteményeket, s ezeket kissé átlag feletti áron kínálja. Bár az ízélmény miatt érdemes költeni rá. A fagyijuk és sokféle és finom.
2018. szeptember 29.családjával járt itt 35Vacsorázni tértünk be a családdal.A hely hangulatos,kedves kiszolgálással.Az étel gyorsan elkészült és nagy adag volt, az extra kéréseket gyorsan és kedvesen teljesítették.
A kért hamburgerben a kacsamáj számomra túl nyers volt, de alapvetően finom volt.
Az éttermet ajánlanám másoknak is.
2018. szeptember 29.barátokkal járt itt 45Egy hely ahol jó a konyha, kedves a kiszolgálás és gyors.Az étlapon gazdag választék korrekt árakkal.Az étel (3 félét kóstoltunk)mind finom volt és nagy adag.Egyedül az zsúfoltság nem tetszett, az emeleten volt hely s asztalok nagyon közel voltak egymáshoz.
Ettől eltekintve jó hely,máskor is elmennék.
2018. július 2.gyerekekkel járt itt 55Három éjszakát töltöttünk a szállodában. A nyári extra programkeretén belül szuper társasjátékokkal,x-boxal,szabadulószobával várták a gyermekes szülőket. Rossz időt fogtunk ki,de így minden percet jól ki tudtunk használni. Az étkezésnél tejmentes süteményt kérésre rögtön készitettek. a wellnesse elég nagy és igényes. Bármikor visszatérnénk.
2015. augusztus 7.gyerekekkel járt itt 45jó hely, jó áron.
Mi két kisgyermekkel mentünk,teljesen családbarát hely. Hatalmas udvar:kinti wellness, kalózhajó, trambulin. Nagy, árnyékos pihenősátor, ahol a kicsi órákat aludt a függőágyon. A vacsora is választékos, ízletes. Most épül egy óriáscsúszda. Egy kis negatívum: a szoba kissé lehetne nagyobb, de mindez eltörpül a sok pozitívum mellett. A személyzet előzékeny és roppant segítőkész.
2014. október 1.családjával járt itt 55Különleges választék,különleges ízekkel.
Mi a családdal egy ballagást ünnepeltünk ott.
Már az étlap is meglepetést okozott: nagy választék,különlegeségekkel. ( még békacomb is volt az étlapon) Pestos csirkemellet választva nem csalódtam. A pincér kedves, figyelmes volt, a kiszolgálás kissé lassú, de tele volt a hely. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a helyet.
2014. szeptember 28.gyerekekkel járt itt 45 Már régebben kinéztük a szállodát, most végre eljutottunk ide pár napra. Összeségében pozitív tapasztalatunk volt: tágas szoba, nagy területű wellness. A kinti medencerész külön élmény. A személyzet kedves és előzékeny. Amin szerintem változtatni kellene: a gyermekjátszó felszereltségén, s a vacsora színvonalán.
Első nap csak hal és sertés étel vol,bár a második nap emelkedett a színvonal.
2014. február 19.gyerekekkel járt itt 55Már többször jártunk itt. Ám a cukrászda nemrég új cukrászt vett fel.Az eredmény új, fantasztikus ízélmény. Kedvencünk a snickers és az epres mascarpone szelet.Friss és finom,kedves kiszolgálással.Ami még fontos szempont,hogy a hely nagy. Így nyugodtan lehet beszélgetni, messzebb van tőlünk a többi asztal.
2014. január 20.gyerekekkel járt itt 45 Többször jártunk Zalakaroson,a cukrászdát kétszer kerestük fel. Utoljára tavaly agusztusban. A hely hangulatos,sokféle saját készítésű sütemény mosolygott ránk hívogatóan. Az ízek sem okoztak csalódást, minden finom volt. Ami mindkét alkalommal kellemetlenséget okozott, az a várakozási idő volt.
Az alkalmazottaknak mindig valami fontos dolguk volt a pult mögött, s csak kb. 10-15 perc múlva vettek észre bennünket. Ezt leszámítva jó kis hely.