2014. január 19.gyerekekkel járt itt 45 Vendégcsalogató ínyenc ételektől( pisztráng) a rántott húsig szinte minden megtalálható. Kicsit várni kellett,mert az ételeket rögtön frissen készítik el. A nagy ételválaszték mellett menü is van naponta, desszerttel. Az ételek ízre, küllemre megfelelőek,az árak is reálisak. Mi 4 napot tartózkodtunk Zalakaroson mindennap ott ettünk.
Nekem a tisztasággal kapcsolatban volt egy kis hiányérzetem. De az ízek kárpótoltak.
2014. január 18.gyerekekkel járt itt 55 Nem vagyok Szolnoki, így ez a hely az, amit szívesen elvinnék lakóhelyemre, ha lehetne. A belépőket különleges és házias sütemények özöne fogadja, Saint Honoré tortától kezdve a somlói tortán át a krémesig. Az árak reálisak, a kiszolgálás gyors,pedig mindig hosszú sorok állnak itt.
Évente többször járunk családommal Szolnokon,de a sütizőt sosem hagyjuk ki.
2014. január 17.gyerekekkel járt itt 45Az apartman a fürdő mellett található. Mi az elhelyezkedése és az ára miatt választottuk. Nem bántuk meg. Ár-érték arány kiváló.
Az apartman jól felszerelt. Egy tágas szobát kaptunk jól felszerelt konyhával. A szoba szállodai minőségű, de néhol már felújításra szorulna. Az apartman rendelkezik szaunával és fürdővel. A kijelentkezés napján ott maradhattunk estig fürdeni,szaunázni.
2014. január 16.gyerekekkel járt itt 45 Ebben az étteremben lehet étlapról rendelni s lehet tálcásan étkezni. A fő profil a tálcás étkezés. Hétköznap menük is vannak, s mellette kb. 15 féle ételből lehet választani. A harcsapaprikástól a krumplis tésztán át megtalálhatóak a magyar konyha remekei. Ár-érték aránya jó,s az ételek íze is házias, finom.
Tágas tér s nyáron kinti étkezési lehetőség várja a finom, olcsó házias ízekre vágyó embereket.
2014. január 14.gyerekekkel járt itt 55Az étterem annak való ,aki szereti a házias izeket. Az étel mennyiségileg,izre,esztétikailag kiváló.
Nyáron kint lehet elkölteni a kertben, az udvaron zeneszó mellett. Az ételek ár-érték arány jó.
Annak tudom ajánlani, aki teli pocakra és házias izekre vágyik.
Gyerekbarát az evést unó ficergő gyerekre nyáron homokozó ,mászóka,csúszda vár.
2013. december 14.a párjával járt itt 45A személyzet rugalmassága nagyon pozitív tapasztalat volt.Az átjáró miatt térnék vissza. Nagyon kellemes érzés volt, hogy decemberbe egy köntösbe át tudtunk menni a fürdőbe. Az étkezés átlagosnak mondható, ahogy a szálloda külleme is.
Az átjáró miatt s a kedvező ár-érték arány miatt visszamennék.
Sz.M.