2013. április 15.családjával járt itt 55 2012 április 29-május 1-ig voltunk a Hotel Agorában Wellness hétvégén. Nagyon kedves udvarias volt a kiszolgálás, a szobák szépek, tiszták voltak, ajánlottak programokat. Az első nap délutántól a főtéren élőzenés utcabál volt amin részt vettünk, éjfélig tartott, és mi is addig táncoltunk.
Nagyon jól éreztük magunkat, amikor megszomjaztunk, a kirakodóknál finom Villányi borokat lehetett kostolni. Másnap ellátogattunk a város fürdőjében. Olyan élményben volt részünk amiben kevésszer. Gyönyörű szinvonalas a fürdő, nem drága mert 2500ft volt szauna használattal együtt. A szabadban a napágyak, és a napernyők nagyon kulturáltan voltak elhelyezve, mindenhol tisztaság van. Örülök ,hogy eltöltöttem egy napot itt. Este a szálloda elötti téren volt utcabál, szintén nagyon szinvonalas volt a müsor, csak gratulálni tudok a kiváló szervezésért. Nagyon megvoltunk elégedve mindennel.