2021. július 23.gyerekekkel járt itt 35 2gyerekkel érkeztünk családi nyaralásra júliusban. A családi szoba rendben volt,bár egy 1x1méteresteraszunk volt ami elég szűkösnek bizonyult . . ,ugyan 24-26fok volt kint,a klíma megfelelően működött. A wi-fi viszont használhatatlan volt végig.
Az étterem túlzsúfolt volt,látszólag a személyzet elvesztette az irányítást,gyakorlatilag csak leszedték az üres tányérokat,a takarításra nem volt kapacitás. Minden ragadt,az asztal,a padló. Az asztalokértharcment,a vendégek feje felett szapulták a vendégeket,elég kellemetlen volt,a szájhúzás,arc vágás szintén. Értem,fiatalok,kezdők,nyári munkások. . na,de ez egy 4*-os hotel
Előfordult,hogy a fő desszert elfogyott este 9kor,semmivel nem pótolták. Az ételek ízletesek voltak,de a reggeli pl. minden nap pontosan ugyanaz volt. A du. snack sarok volt a legjobb,versengett a vacsora kínálatával,bár a személyzet ott sem volt a helyzet magaslatán. Ott is volt,hogy csak úgykikapcsolták pl. a palacsinta készítő gépet egy órával korábban és jókat vigyorogtak egymásnak,én nem annyira,mert pont a 7évesem előtt sikerült,aki 25percet állt sorban. Értem én,hogy személyzet hiány van és ez pont nem egy álom meló. . tömegszállás,rengeteg éhes ember kb. 2óra alatt egyszerre. . de valahogy meg kéne oldani egy 4csillagosnak hirdetett szállodában. A szobákat 2 naponta takarítják,de az megfelelő,töltik a kávét-teát. Viszont ami csalódás,hogy úgy hirdetik,törölközőt biztosítanak a fürdőhöz. Ez hazugság,a tartózkodás idejére. 2 db. szauna törölközőt adnak(4en voltunk),kérdésünkre a válasz:a fürdőszobait szokták levinni a vendégek a strandra. . (abból is ugye személyenként 1db. van bekészítve)és a ruhaszárításhoz semmilyen radiátor nincs a szobában. A teraszonvolt ugyan egy Mini szárító,de mivel állandó szél volt(4. emelet)nem mertem rizikózni. A fürdőben lehetett volna bérelni törölközőt,de csak délután 4órától. . Nem lett volna gond,vittem volna itthonról-ha tudom. (4*? )
Kihagyható
2021. július 23.gyerekekkel járt itt 25 Hatalmas várakozással érkeztünk egy 7 és egy 11éves gyerekkel. Ugyan az idő szép napos volt 26-27fok,hatalmas csalódás volt az összes gyerekeknek szóló élmény medencékben jéghideg volt a víz. Ahol a csúszdák vannak 20(! )fokos volt, a kisebb csúszdák 23-24fokos volt a víz. Egyedül a sodrófolyosós medence volt használható ami így fullon volt.
A kisebbik gyereket(120cm)nagyjából sehol nem engedték csúszni,meleg vízbe(gyógy),ugye nem mehet,így egy óraszórakozásután feladtuk. Lehet,hogy mi vagyunk akiknek pont nem való,a baba medencékből erősen kinőttünk,a csúszdás részhez nőni kell az egyik gyereknekmég vagy 3-4évetVagy kánikulában 32+ fokban kell menni. A kinti büféknél lévő mosdó tömény pisiszagú,a benti tiszta. Étel-ital ellátás teljesen rendben vannak. Korsó sör 620/nagyfröccs 590/üdítők 5-600/fél liter üveg. Gyerekmenű 1990/2490-nuggets sültkrumpli.
2019. november 3.gyerekekkel járt itt 25 Összességében jól éreztük magunkat a sok program és látnivalók miatt,de a sok pozitív visszajelzés és a 4csillag hatására sokkal többre számítottunk a hoteltől. A külső rendben van,de a belső az nagyon maximum 3csillag. Érkezéskor és a kérdések felmerülésekor a recepción nem voltak kedvesek.
A személyzettel amúgy nem volt gond,bár a Mini disco és esti gyermekprogramok lehettek volna fantáziadúsabbak. . . A szolgáltatások(lovag étterem,Lovas viadal,vár közelsége)nélkül semmi extra lenne a hotel főleg belülről. Szobák lelakottak,alig tudtunk kipakolni 4tagú családunkkal,nem volt Akasztó a fürdőben csak a mosdó,teljesen lekopott radiátor,a fürdő kritikán aluli,(de max. 3 csillagot ér)festés is ráférne az egész belső részre. A wellness is felújításra szorul,a víz hideg a medencékben,a pezsgőfürdő is csak 30fokos ami elsőre elégnek tűnik,de pár perc múlva hideg. . . gyerekmedence sem meleg. Apró dolgokon múlna,hogy az ember azt érezze igényes helyen jár. (vízforraló 1000ft/napért bérelhető,reggelinél a kenyérpirítót kérni kell. . . )