2016. június 3.gyerekekkel járt itt 55 Eszperente nyelven mesélem el nektek e hely mely mértékben tetszett. Képemet nem lelem, tedd fel te helyettem! Nem kevés helyet kerestem fel személyesen, e helyet kedvelem fergetegesen. Kevesen képesek edzésre véletek, nyeregre éhesek. E helyen meglelheted ezen embereket. Gyermekem, s kedvesem lehetett nyeregben eleget, melyet szerettek és edzettek eleget.
Egy évvel lettek kerekebbek, egy érdekes estet rendeztek. Kertbe telepedve, eleget vedelve, eledellel telve telt el ezen este. Ezt kedvelem: Keveset nem ettem e helyen. (Elég, kellemes eledel kell nekem. ) Nem lettem éhesebb, mérlegelésre képesebb. . . Medence se kellene szebb ezek helyett. Hevesen kelletem e helyet neked.
2016. június 1.gyerekekkel járt itt 55 Magyarországi körutunk első állomása nem okozott csalódást lóimádó lányomnak. Még a kilincsek, a függönyt összefogató pántok. . . is lovas díszítésűek. Nagyvárosi telekárakhoz szokott agyunk nem bírt betelni a látvánnyal, a hatalmas terekkel, csenddel, nyugalommal.
A szálloda rész hangulata olyan, mintha mi magunk is istállóban lennénk, de hiper-szuper modern kialakítással. Itt még lónak lenni is élmény. Több gondozó, képzett oktatók, fedett és szabad kifutók, lovarda és sok jó lovas gondoskodik rólunk. Kis hiányosságok ebben a lóparadicsomban:Nincs saját étterem, csak melegítő konyha, ahova nagyon finom háromfogásos vacsorát szállítanak igény esetén. A településen a kastély kivételével nincs látványosság, ha a kocsmát nem számítom annak. Kocsival viszont több környékbeli programon voltunk, csak ne higgyetek a GPS-nek! Bár életünk egyik legnagyobb élménye volt, hogy mi hittünk és egy olyan úton közelítettük meg a szállodát, ahol a folyón egy olyan fahíd vezetett át, hogy kiszálltunk az autóból és ugráltunk előtte a hídon, majd behajtottuk a visszapillantónkat, hogy elférjen a kocsi és így keltünk át rajta. Én a lovak mellett a Wellness-t is szeretem, amit itt nélkülöznöm kellett. Mindezek ellenére is bármikor visszamennék. Tedd te is ezt!
2016. június 1.barátokkal járt itt 45 Nagyon jól megközelíthető, sok programot kínáló környéken fekszik. Igaz a szálloda első ránézésre kissé "szocreál", de talán épp ezért kerülik a sznobok és viszonylag kevesebb a kisgyerekes család is. Mi közel tíz éve járunk rendszeresen ide. Van hogy csak baráti házaspárral kipihenni a három gyerek zaját, de mikor velük voltunk is nagyon jól éreztük magunkat.
Igaz a szálloda Wellnes részlege nem a legmodernebb, de a célnak megfelelő, tiszta és a személyzet is kedves. Ha nem akarsz hízni, ne gyere ide, mert én közel három kiló plusszal térek mindig haza, olyan jó és bőséges a kínálat. Én még nem voltam sehol ilyen olcsón teljes ellátással. Vacsoránál még a szeszes italok is ingyenesek, de ha folytatnád a bulit, vár rád az élőzenés bár. A szálloda vezetése felmérte a modernizáció szükségességét, ezért folyamatos felújítási munkákkal teszik kívánatossá a ma emberének is. Javaslom, próbáld ki te is ezt a megfizethető, jó szállodát! Érezd jól magad!
2016. május 31.gyerekekkel járt itt 55 Első alkalommal baráti társasággal voltunk a palota lakosztályában. Ez tökéletese megfelelő 3-4 párból álló társaság bulizására. Ezt követően gyermekekkel érkeztünk és igaz másként, de tökéletesen szórakoztunk. Elutazáskor vettük észre, hogy minden másodpercünk hasznosan telt.
Programok, amiken részt vettünk és tökéletesen meg voltunk elégedve: Lovas színházi bemutató,lovaglás, sétakocsizás, élménybirtok látogatás programokkal (itt tanultam meg a kosárfonás alapjait), Wellnes,tekézés, biliárdozás, lovagkori lakoma korhű ruhában. Minden tökéletes volt. Az út vége kissé rázós, de csendes, nyugodt környezetben van. Tökéletesen levezénylik a rengeteg látogatót, nem érzékelünk tolongást, állandó zajt. . . Tökéletes hely barátokkal, családoddal és pároddal kettesben is.