2018. március 28.a párjával járt itt 55 A hely nagyon kellemes csalódás volt bár rengetegen járnak oda valahogy mégis eloszlik a galéria miatt és nem zavaró. A mintegy két óra alatt mindenki válogathat kedvére a bőséges kínálatból. Nekem eddig minden ízlett amit kóstoltam. Persze a minőség biztosan változó,de a nagy forgalom miatt gyorsan cserélődnek az ételek.
Tisztaság van és gyors a kiszolgálás ami az ital részleget illeti. Itt mindenki megtalálja amit szeret. Levesektől a desszertig. Ár érték arányban kiváló. Ajánlom mindenkinek.
2018. március 28.gyerekekkel járt itt 55 Elszörnyedve olvastam az eddigi értékeléseket. Évek óta oda járunk a gyerekeimmel. Maximálisan meg vagyunk elégedve az étteremmel. Van kisebb helység is ahol teljesen családias a légkör. Bőséges az adag és van miből választani. Az ebéd mellé /(ingyen) valóban jár a víz illetve szódavíz korlátlanul gépből/A hely tiszta és kultúrált.
Ja és nem vagyok beépített ember. Esetleg elgondolkozott már valaki azon,ha tényleg olyan minősíthetetlen lenne a hely miért működik még mindig! ? Főleg az lenne a kérdésem miért járnak olyan sokan nap mint nap? Ár érték arányban tökéletes! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek! Aki szemetet akar mindenáron az egyen máshol. Mi továbbra is kitartunk mellettük mert isteni a kaja. Köszönjük szépen!