2016. május 3.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Én a párommal valentin nap alkalmából érkeztem a hotelbe. Egyszerűen fantasztikus volt. Bejelentkezéskor udvarias recepciós munkatársak fogadtak minket. Egész jól kezelték a "hülye " kérdéseinket. . . Bármikor fordulhattunk hozzájuk akár egy kérdéssel többször is. Jól kezelték. A vacsora lenyügöző volt.
Többféle fogásból válogathattunk. Gyors kiszolgálásban volt részünk. Egy-egy óra masszázs is volt a csomagban. A szauna kellemesen megizzasztott,viszont számunkra a pezsgőfürdő nem a legjobb volt. Nagyon jó érzés volt kikapcsolódni a hétköznapokból. Az este kellemesen telt, a bekészített pezsgő remek alapja volt. A szoba tágas volt,gyönyörű kilátás fogadott Bennünket a nagy folyóra. Másnap reggel izletes és bőséges reggeliben volt részünk. Összeségében kellemes órákat töltöttünk itt. Ajánlani tudom mindazoknak akik bátran a hátuk mögött hagynák a nehezebb hétköznapokat. Ugy gondolom mi még leszünk vendégei a szegedi Novotel hotelnek.