2019. augusztus 16.a párjával járt itt 55 Szuper szállás,fantasztikus elhelyezkedéssel! Tiszta, rendezett szoba! Wifi tökéletes! Ételek nagyon finomak voltak! Reggelinél hatalmas választék van! Aki nem talál magának megfelelő választékot a reggelinél,az reggelizzen otthon! ! ! ! ! Személyzet nagyon kedves! Recepción gyorsan és gördülékenyen dolgoznak! Mindenki nagyon udvarias volt!
Mélygarázs nagyon biztonságos! Ami negatívumként említendő,az a mélygarázsban lévő szűk helyek! Attól függetlenül megoldható a parkolás! Ajánlom mindenkinek a szállodát!
2019. augusztus 16.a párjával járt itt 55Maximálisan ajánlom a szállodát! Minden szolgáltatásban a maximumot kaptuk! Remek elhelyezkedés, minden a közelben van! Nagyon szép szálloda,az ételek ízletesek ! Korrekt árak! Újból vissza fogok térni!
Palatinus Grand Hotel válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük megtisztelő értékelésüket és hogy szállodánkat választották. Örömünkre szolgál, hogy szolgáltatásainkkal elégedettek voltak és bízom benne, hogy a jövőben is vendégünkként köszönthetjük Önöket.
2019. szeptember 10., , Palatinus Grand Hotel