2018. augusztus 25.a párjával járt itt 55Jó helyen lévő,belső udvaros, csendes vendégház. Nagyon kedves, rugalmas tulajdonos. Közelben ingyen parkoló. Mikro, kávéfőző, gáztűzhely, kábel tv van. Élelmiszer bolt, pékség, cukrászda 250 m-en belül. A városkában minden megközelíthető gyalogosan is (vár, várfürdő, belváros). Sajnos a kisváros már nem hozza a régi pompáját. Nagyon kevés a vendéglátóhely. 2-3 napos kirándulásra alkalmas.
2018. május 22.a párjával járt itt 55 Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a hotelben. A szobánk tiszta, megfelelő felszereltségű volt. Látszik,hogy folyamatosan újítják fel. Az ételek finomak voltak, ami elfogyott rögtön pótolták. Mi pont kifogtuk,hogy a vacsoránál élőzene szólt. A recepciósok, pincérek, takarítók segítőkészek, udvariasak voltak.
Szinte családias a légkör. Mindenkinek bátran ajánlom. Kicsit talán messze van a központtól, de ez csak az előnyére válik.