2024. október 26.a párjával járt itt 55Nőként még engem is megfogtak a régi autók szépségei.Érdemes megnézni,olcsó a belépő és isteni finom a kávé
2024. október 26.a párjával járt itt 55Kiváló interaktív kiállítás,nagyon jó,hogy volt kíséret végig a kiállítás alatt.
2024. október 26.a párjával járt itt 55Szép környezetben,nagyon kedves személyzet,maximális tisztaság,kényelmes ágy,finom menü elfogadható áron
Érdekes
2024. augusztus 4.a párjával járt itt 45Kisvonattal is fellehet menni.Szép a táj.A barlangot eszméletlen hegymenetben lehet csak megközelíteni,mi nem is mentünk fel.A völgy szép,tiszta
2024. augusztus 4.a párjával járt itt 35Nekem nem nyerte el a tetszésem.Hatalamas terület,az napra már nem érdemes más programot tervezni.A panoptikum kicsi
2024. augusztus 4.a párjával járt itt 55Kedves személyzet,finom sütemények.Odafigyelnek a vendégekre.Maskor is szívesen visszamennék
2024. augusztus 4.a párjával járt itt 55Nagyon kedves szemelyzet,finom bőségess ételek.Pozitív volt minden..
2024. augusztus 4.a párjával járt itt 55Nagyon kedves tulajdonosok,hatalmas terület,szép wellness.Gyönyörű környezet.Finom házias reggeli.
2022. szeptember 4.a párjával járt itt 55Gyönyörű kilátás a kilátóból.Nagyon kedves személyzet.Az áral nincsenek az egekben pedig magasban van a kilátóA parkoló is meglepően olcsó.
2020. június 28.a párjával járt itt 55 A szálloda a vasúttól 20 perc gyalogosan. Nem a legcsendesebb helyen található mert mellett a pláza,meki,autómosó,benzinkút. A recepción nagyon kedvesek voltak. A szálloda nagyon tiszta. A wellness kicsi,de nagyon szép. A reggeli isteni finom volt,minden ami szem szájnak ingere. A légkondi is tisztított,most az egyszer életemben nem lettem beteg a használata miatt.
Azt hittük,hogy egyszerű emberként majd kinéznek minket onnan,mert ez egy luxus szálloda. De nem így történt. Sok hasonló egyszerű ember volt ott mint mi magunk. Bátran merem ajánlani mindenkinek.