2018. június 23.a párjával járt itt 55Nagyon kedves tulajdonosok. Kiváló humorral. Ajanlottak ètelt is. Az ételek hamar az asztalra kerültek.
Nagyon finom volt minden. Ha erre járunk mindenképp visszajövünk.
Igazi családias hangulat.
Mindenkinek ajánlom.
A Zsámbéki zsört mindenképp kosotloja meg ami betér.
A kávè is nagyon finom. Igazi olasz.
Barna cukorral és tejszínnel.
2018. június 17.a párjával járt itt 55Gyönyörű,tiszta hely.A kiszolgálás gyors.Az étel nagyon finom volt,és rengeteg.
Ami megmaradt elis hozhattuk.
Mindenkinek ajánlom.
2018. június 17.a párjával járt itt 55Szándékosan mentünk be.
Remek hely,nyugodt .Nagyon finom volt a kávè és a puding amit ettünk.
A kiszolgálás gyors volt,pedig rengetegen voltak.
Az árak sem vèszesek, inkább átlagos.
Mindenkinek ajánlom aki arra jár.
2018. június 16.a párjával járt itt 45Vaslapon sült sertés szűz érmet fogyasztottunk.
Nagyon finom volt,bár első látásra kevésnek tűnt.Elfogyasztas után jollakva tavoztunk.
Ami nem tetszett:Az asztalokon kint volt a pohár és az evőeszköz.Ami felszedte a város porátJavaslom,akkor tegyèk ki amikor érkezik a vendég.
A pincérek kedvesek,gyorsak voltak.
2018. május 20.a párjával járt itt 55Pár méterre a Balaton partján található.
Nagyon szép hely. Az asztalok rendezett sorban találhatók,megfelelő távolságra egymástól.
A felszolgálás tökéletes . A pincérek kedvesek,gyorsak. Pik-pakk kihozták amit rendeltünk.
Az étel nagyon finom volt,két személyes Balaton tálat ettünk .
Máskor is betèrünk ha arra járunk.
2018. május 8.családjával járt itt 45 Az asztalunk már készen állt mire megérkeztünk. A tálak amiket rendeltem kevesbè tartalmazták azt ami az étlapon volt. A mennyiségük kevès volt. A nègyfős tálak inkabb kèt felnôttnek ès egy gyereknek voltak elegendőek. Az ízek elfogadhatóak voltak. A pincérek nagyon, kedvesek voltak.
Az árak magasak az ételek mennyisègèhez. Tudom,hogy ez egy belvárosi étterem,de kicsit magasabb lehetne a színvonal. Nem valoszinű,hogy mégegyszer odalatogatunk ebédelni. Esetleg egy kávéra.
2018. április 29.a párjával járt itt 35 Egy esti csavargás alkalmával jártunk ott. (Kicsit fèlve mentünk,mert már előfordult hogy 20 óra után nem volt kiszolgálás más étteremben. )
A környezet gyönyörű. Ami nem tetszett: a terasz nagyon sötèt,az ètlapot is alig lehetett elolvasni a fèny hiánya miatt.
A kicsi szilikon lámpák nem sok mindenre jók az asztalokon,főleg hogy még a színüket is változtatják. Ami nagyon pozitív: az ételt nagyon hamar felszolgálták ,ízlésesen volt elkészítve,és az íze is kiváló volt. 2 személyes tálat ettünk. A személyzet nagyon kedves volt. Ajánlani tudom bárkinek aki arra jár
2018. április 8.a párjával járt itt 25Esti sétánk alkalmával szerettünk volna vacsorázni.Az ètelek csabitónak,és elfogadható árunak tüntek a kihelyezett plakát alapján.
7 óra után mentünk.A pincér közölte hogy nincs szakács,így étel sem.Pár ember érkezett mindössze.
Azonnal továbbálltunk.
Így nem sikerült megköszöni semmit az ételek közül.
2018. április 8.a párjával járt itt 35A panzió csodás helyen van. Gyönyörű látvánnyal.
A személyzet nagyon kedves volt.
A szoba berendezése nem a legmodernebb de elfogadható. A fürdő tiszta volt. Az ágy szét akart esni alattunk. Az ágynemű tiszta volt,de nem a legmodernebb. A padló hagyott némi kifogást maga után.
Ami tetszett hogy nagyon csendes,különállóak,nagy erkéllyel.
Nem biztos hogy visszamegyünk.
2018. április 4.a párjával járt itt 55A panzió közel van a HÈV-hez,de egyáltalán nem zavarom.
A személyzet nagyon kedves,segítőkész.
A szoba tiszta volt,az ágynemű és a fürdő is. Gèpkocsival a zárt udvarban is meglehet állni.
Könnyen megközelíthető helyen,nem kell keresgélni hol található.
Nagyon szívesen visszamennèk,remélem lesz még rá lehetőségem.