2016. március 9.a párjával járt itt 55 Tavaly a párommal töltöttünk el itt egy hosszú hétvégét. Szinte mindennel elégedettek voltunk. A szoba tágas, kellemes. A parkolás ingyenes a szálloda udvarában. Nagyon jó, hogy korlátlan az átjárás a fürdőbe, illetve, ha az embernek nincs kedve odáig elmenni, akkor a szálloda termál medencéiben is pihenhet.
A svédasztal bőséges, az ételek ízletesek, a vacsorához mindenki kap egy üveg ásványvizet. Nekünk egyetlen problémánk akadt. A második este, vacsoránál egy órával az étterem zárása előtt érkeztünk meg, ami láthatóan nem tetszett az éttermi személyzetnek. . . Az étteremben ugyanezen az estén a kelleténél hangosabban szólt a rádió. Ettől függetlenül, mi jól éreztük magunkat és szívesen szállunk itt meg máskor is.
2016. március 9.családjával járt itt 55Édesapámmal és a párommal töltöttünk el ott egy estét. Nekem a hely nagyon tetszett, hangulatos volt, elég sok vendéget tudnak egyszerre kiszolgálni. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás remek, a felszolgálók kedvesek és barátságosak. Édesapám már többször aludt is a csárda felett lévő panzióban, mindig elégedetten távozott eddig.
Jó szívvel ajánlanám másoknak is.
2016. március 9.barátokkal járt itt 55 A tavalyi évben töltöttünk el a szállodában 3 nap két éjszakát. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Az ételek nagyon finomak voltak, és bőséges választék volt mind a reggelinél, mind pedig a vacsoránál. A szoba nagyon kellemes csalódás volt, ugyanis más szállodákkal ellentétben, három helyiségből áll: egy előtér + nappaliból, hálószoba és fürdőszoba.
Ami külön jó, hogy biliárdasztal van a hotelben. A fürdő pár a perc, a belváros kb 15 perces sétával érhető el. Gyulán rengeteg programlehetőség van, mindenképp érdemes hosszabb időre is odalátogatni, nagyon szép város.
2016. március 9.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A párommal tavaly augusztusban töltöttünk el egy hetet a hotelben. Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel elégedettek voltunk. A szállodai személyzet, nagyon kedves, segítőkész, különösen a benti bárosokkal sikerült sokat beszélgetnünk. A szobák egyszerűek, nekünk tökéletesen megfeleltek, hiszen tiszták, van klíma, ami a nagy melegben nagyon jól jött :) Az egyetlen negatívum a túl pici tévé.
Az ételek finomak voltak, szerintem mindenki találhat kedvére valót. Aki az étkezések között megéhezne, a nap nagy részében ehet a saját strandon található Pálma Snack Bárban. Rossz idő esetén van egy benti medence, aminek a vize szerintem túl hideg. Úgy gondolom, hogy a szálloda családosok számára is tökéletesen megfelel, hiszen rengeteg gyerekprogram van. Balatonfüred csodálatos hely, a kedvenc városunk. Külön jó, hogy mi pont a borfesztivál idején voltunk ott. Szerintem fogunk még itt nyaralni, összességében nagyon jól éreztük magunkat.
2015. október 12.a párjával járt itt 55 Mátrafüreden töltöttünk egy hétvégét. A szállásadó ajánlása alapján választottuk a Kóborló Vendéglőt és nem bántuk meg döntésünket. Az étterembe belépve kellemes, barátságos környezet fogad, a díszlet hangulatos, és úgy láttam a kertrész tele van gyerekjátékokkal, így a hely kisgyerekekkel érkezők számára is kiválónak tűnt.
Végül annyira meg voltunk elégedve mindennel, hogy másnap is itt vacsoráztunk. A felszolgálók nagyon kedvesek voltak, az ételek ízletesek, az adag bőséges és gyorsan el is készítették őket. Az árak kedvezőek. Bátran ajánljuk az éttermet!
2015. október 12.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Két éjszakát töltöttünk el a Gyöngyvirág Hotelben. Jó szívvel ajánlanánk másoknak is, hiszen gyönyörű környezetben, jól megközelíthető helyen található. Tökéletesen tiszta, a szobák szépek. A szállásadók nagyon kedvesek, segítőkészek, maximálisan törekednek arra, hogy vendégeik minél elégedettebbek legyenek.
Látszik rajtuk, hogy szeretik a munkájukat. A reggelivel is teljesen meg voltunk elégedve. Ha legközelebb Mátrafüreden járunk biztosan visszatérünk!