2022. március 5.gyerekekkel járt itt 25 A gyerekmedence akkora mint egy lábmosó egy átlagos hotelben. Viszont adnék díjat a fotósnak mert a maximumot hozta ki az oldalukon lévő képekből. A szoba tele volt pókhálóval, a folyosón végig hideg volt ami a wellnesstől a szobánkig vezetett, kisgyerekkel nem túl kellemes ahhoz képest hogy gyerekbarát szállodának hirdetik magukat.
Maga a hotel nagyon pici illetve a wellness részleg is rettentően kicsi és sajnos mi pont telthazat fogtunk ki de ez nem volt elég, szombati napon még gyerekúszás is zajlott abban az egy medencében ahol az egyébként fizető vendégek sem fértek már el. Az ételek nagyon gyengék kevés a választék. Az egyetlen amit pozitívumként tudnék felhozni hogy rugalmasak voltak a recepción velünk mivel a két éjszakából egyet töltöttünk ott másnap ebéd után indultunk haza, mert egyszerűen szörnyen nagy volt a tumultus nem lehetett élvezni a wellness részleget egyáltalán, ja és végezetül még annyit hogy a gyerekágy ami pótágynak volt berakva szerintem egy 100 éves úttörőtáborból megmaradt ágyacska volt. Egy szó mint 100 nem ajánlom senkinek aki egy igazán jó wellness hétvégét szeretne eltölteni. Nemrégiben ez a hotel megkapta a legjobb hotelnek járó díjat a balatoni térségben, szomorú hogy ettől jobb hotel akkor ezek szerint ezen a környéken nincs.