2014. augusztus 15.a párjával járt itt 55Nyugodt környezet, szép tágas szobák, 3 étkezés ami sehol nincs a környékbeli szállodákban, a wellness lehetne nagyobb és sajnos kinti medence is hiányzik ha nyáron akarsz itt nyaralni
2014. augusztus 15., csoporttal járt itt 55Barátságos hangulatú modern szálloda a váci utca közepén, minden a közelben van, Kellemes pizzéria a szálloda előtt, ha belváros szívében szeretnél lakni csak ajánlani tudom
2014. augusztus 15.barátokkal járt itt 15Nagyon drága igazi lehúzos hely, udvariatlan pincérek és vezetőség, nem ajánlom senkinek, a kaja nem rossz de ilyet kapsz bárhol
2014. augusztus 15.a párjával járt itt 55Ha meg akarod ismerni a japán konyha művészetét itt biztosan megtalálod!Nemcsak sushit érdemes ennyi hanem többféle csirke és hal étel van ami nagyon finom és egészséges.Mi tésztát ettünk és salátát illeve a ház sepciális desszertjét ami felejthetetlen volt.