2015. január 5.családjával járt itt 55 Akciós csomagajánlatban fizettünk be a szállodába két éjszakára, így nagyon megérte az árát. Csodálatos környezetben fekszik a szálloda, a kertje a kis tóval is nagyon szép. A személyzettel is meg voltunk elégedve. Félpanzióra fizettünk elő, és az ételekkel teljesen elégedettek voltunk.
Reggelinél nagy választék volt, hideg és meleg ételekből, gyümölcsökből egyaránt, a vacsora pedig még szuperebb volt, sokféle étel közül lehetett választani, voltak különlegesebb fogások is, és minden nagyon finom és friss volt.
2014. szeptember 8.családjával járt itt 55Csodálatos hétvégét töltöttünk el itt, mindenkinek csak ajánlani tudom :-). A szálloda egyedi, a berendezés is nagyon tetszik (főleg a nagy teremben, ahol a szobákba lehet feljutni :-) ). Külön jó pont, hogy annak aki ott száll meg, nem kell belépőjegyet venni az állatkertbe, ki-be sétálhat szabadon, ráadásul a hivatalos zárás után is még bent lehet lenni. Nekünk nagyon bejött, biztosan visszamegyünk még :-).