2015. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 45 Sajnos nagyon rossz időben töltöttünk el 3 éjszakát a Club Aligában. Jó időben szuper hely lehet a Balaton közelsége miatt, de így, hogy rossz idő volt, gyakorlatilag azzal teltek a napok, hogy vártuk a vacsorát, aztán pedig a reggelit. . . Ez a két esemény volt a nap fénypontja, mert gyakorlatilag semmi mást nem lehet itt csinálni, ha fúj a szél és esik az eső.
. . A büfében biliárdozást és ping-pongozást hamar meguntuk (főleg mert mindkettőért külön fizetni kell, igaz nem sokat, de azt gondolom, hogy ezt a szolgáltatást ingyen illett volna felajánlani a vendégeknek. . . ). Összességében jól éreztük magunkat, ebben nem gátolt minket még az sem, hogy maga a szálloda igencsak lepukkant állapotban van. . . ezt ott retro-nak nevetik. . . . , de szerintem ez inkább csak igénytelenség. . . Milyen jó lehetett volna ez a 3 éjszaka, ha sokkal több ingyenes szórakozási lehetőség van (vagy legalább 1. . . . ), lényegesen tisztább a szálloda (vagy legalább csak annyival, hogy legyen gusztusom kimenni az erkélyre. . . . ) és sokkal többet süt a nap. . .