2016. november 16.a párjával járt itt 45 A szoba tiszta és kényelmes volt, a személyzet kedves, segítőkész. A wellness részleggel tökéletesen meg voltunk elégedve, szintén tiszta és rendezett, mindenféle jóval felszerelt. :)
A ételek nagyon finomak voltak, mindenki talál kedvére valót. Az egész hotelnek a hangulata is nagyon kellemes.
Az egyetlen dolog, ami miatt egy kis csalódottságot érzünk, hogy irreálisan drágák az italok és ételek a bárokban. Még a hotel árfekvéséhez képest is. Az ember nem kevés pénzt kifizet egy éjszakára és 900 Ft-ért ihat egy 3 decis narancslevet, illetve 1500-ért egy limonádét. Cézár saláta 3100 ft. Illetve a félpanzió (reggeli, vacsora) nem foglalja magában a vacsorához fogyasztott italokat, még egy kancsó víz sincs az asztalokon. Nem arról van szó, hogy sajnálom rá a pénzt, de ez a pofátlanság magasiskolája.
2015. október 17.a párjával járt itt 55 A hely hangulata nagyon kellemes, minket visszavitt az időben 15-20 évet: a bútorok,a dekoráció,a pincérek öltözete, a szintetizátoros "élőzene", még az ételek is. Ez az érzés feledtette velünk a tényt, hogy az ételek minősége hagyott némi kívánnivalót maga után.
A sült krumpli rettentő olajos volt, a sült máj pedig folyós állagú, viszont a gesztenyepürén felszolgált tejszínhab igazi szifonos volt (amit évek óta nem ettem), nálam ez megmentette az estét. Összességében pozitív élményekkel jöttünk el, így ajánljuk a helyet másoknak is.
2015. március 30.a párjával járt itt 45 Minden kifogástalan volt (szoba, étterem, wellness-részleg), a tömeg jól eloszlik, egyáltalán nem zsúfolt. Egyetlen dolog miatt hagytuk el kicsit keserű szájízzel a hotelt: utolsó este az ágy egyik oldalán rengeteg hangya jelent meg. A recepciós felporszívózott (természetesen fél óra múlva megint ott voltak a hangyák), de másik szobát nem kaptunk.
A hotel árait figyelemebe véve szerintünk minimum egy másik szoba biztosítása lett volna a megfelelő kompenzáció.
2015. február 8.a párjával járt itt 55A fogadtatás kifogástalan volt, mindenki nagyon kedves és segítőkész. Sok mindent megkóstoltunk a két nap alatt, minden nagyon finoman elkészített és friss volt. A választék elég nagy, az ember gyakran nem tudja mit válasszon. A kilátás és a környezet nagyon kellemes, bár az odajutás kicsit nehézkes a lefagyott út miatt. Ennek ellenére bármikor visszamennénk, mindenkinek csak ajánlani tudjuk.