2015. június 17.a párjával járt itt 35 A szobába az ágy kényelmes és az ágynemű tiszta volt, jól aludtunk. Sajnos a falak rettenetesen koszosak voltak, ami első belépésünkkor a szobába egyből feltűnést keltett. A fürdőszoba tiszta volt, bár a kinézete alapján nem mostanában újították fel. A szoba két éjszakára végül is megfelelt, de egy egész hetet nem szívesen töltenénk el benne.
A wellness medence a képeken jobban nézett ki, mint élőben. A svédasztalos reggeli és a vacsora kiváló volt, az ételeket folyamatosan pótolták. A pincérek végtelenül kedvesek és segítőkészek voltak. A recepción segítőkészek voltak, habár az egyik "kislány" nem állt a helyzet magaslatán. . .
2015. június 16.gyerekekkel járt itt 55Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. A pincérek kedvesek, vidámak, segítőkészek. A kilátás a teraszról csodálatos, az ételek kiválóak. Az étlapon szereplő ételek változatosak, mindenki talál kedvére valót. Egy kis játszótér segít a gyerekeknek a várakozásban. Van két hinta és egy kis csúszda. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom. Biztos, hogy még visszatérünk ebbe az étterembe.