2016. május 4.gyerekekkel járt itt 55 2015-ben jártunk itt először férjemmel és két felnőtt gyermekünkkel. Már a szálloda udvarába érve tudtuk hogy itt jól fogjuk érezni magunkat. A szálloda apartmanjában foglaltunk szállást és belépve az apartmanba, ámultunk a gyönyörűen berendezett szálláson. Ragyogó tisztaság, rend fogadott minket.
A szállás birtokba vétele után ellátogattunk a Hotel saját éttermébe és ami számunkra különleges volt, maga a főnökasszony fogadott minket, aki egy tündéri hölgy egyből közvetlen volt és igazi vendégszerető! Meglepettségünk itt még nem ért véget,részt vehettünk egy privát pezsgőfürdőzésen ahova egy kedves recepciós hölgy kísért engem és a férjemet a wellness részlegbe ahol egy behűtött pezsgő fogadott. Itt egy felejthetetlen órát töltöttünk,maga a nyugalom szigete volt. Másnap az ebéd elfogyasztása közben ami megjegyzem isteni volt, tehát a konyha is csillagos ötösre vizsgázott nálunk. Tehát ebédelés közben megismerkedhettünk a személyzet többi tagjával akik közül kiemelném Gábort az üzletvezetőt és Barbit a felszolgáló hölgyet akik szintén borzasztóan kedvesen és udvariasan végezték munkájukat mondhatni baráti volt a viszonyunk. Ebéd után a csomag keretén belül lehetőségünk volt ellátogatni a helyi medveotthonba. Borzasztóan élveztük és nagyon nagy élmény volt Veresegyház, egy valódi kis ékszerdoboz mivel volt alkalmunk kilátogatni a városba is, ahol nagyon finom fagyizókra leltünk. Végezetül egyszóval nekünk a Libra Hotel jelesre vizsgázott és már azóta is voltunk ott, és nagy kedvencünk lett így minél hamarabb visszatérünk.