2014. október 30.a párjával járt itt 55 Meglepetésként kaptam a családomtól az 50-edik szülinapomra. Ilyen gyönyörű helyen még nem voltam. Ezen a helyen tényleg minden a vendégről szól. A személyzet rendkívül udavarias,segítőkész. A wellnes meg valami csodálatos. A hangulat fény miatt mindenki elaludt,ahogy lefeküdt azokra a csodálatos ágyra. A tisztaságről már nem is beszélek.
Keresve sem találtam hibát,pedig én elég kényes vagyok. Én már nem is szeretnék más szállodába menni,mert itt tökéletesen jól éreztem, illetve éreztük magunkat a férjemmel. Mindenkinek szívből ajánlom,hogy egyszer látogasson el erre a felejthetetlen helyre.
2013. június 3.a párjával járt itt 55Nem először jártam a szállodában.Mindennel tökéletesen megvoltam elégedve.A wellnes egyszerűen fantasztikus.rengeteg napozó ágy van,bár egy kicsit kényelmetlen.Tisztaság van,kedves a személyzet.A kaja finom, bár a reggeli mindennap egyforma volt.
A kilátás pazar,bár mikor szívesen elmennék újra.