2013. november 4.gyerekekkel járt itt 35 2 db, összenyitható szobát foglaltunk a hosszú hétvégére. Érkezésünkkor nem voltak tiszta törölközők és köntösök sem. Egyik szobában sem működött a széf. Jelzésünkre hoztak egy kulcsot, azzal működött, az egyik. Kerékpározási lehetőséget tartalmazott a csomagunk, de nem tudtuk igénybe venni, mert nincs a bicókhoz gyerekülés.
. A wellness részben a medencék jók, a legnagyobb csalódás, hogy 1, azaz egy darab finn szauna van! A vacsora igen gyenge, rántott hús, natúr csirke és csülök volt az első este, 2 féle leves és túrófánk, valamint fagyi lett volna, ha nem lett volna jéggé fagyasztva. Nem lehetett kiszedni a tartóból. Igaz így sokáig kitart. . . Éjszaka jött a fekete leves. 9 órakor diszkó kezdődött, ami egészen 3 óráig tartott! ! Semennyit sem tudtam pihenni. . . A reggeli átlagos, a legeslegnagyobb meglepetés azonban a jura kávéfőző volt! Igaz ránk fért a rendes kávé, a hosszú éjjel miatt. . . Délelőtt bedőltünk a legnagyobb átverésnek, a spa jet kabinnak. . 5000 Ft-ért egy nagy . . . . . semmi. A kedvezményes árú hátmasszázs kifejezetten jó volt. A délutáni lovaskocsikázást is nyugodtan ki lehet hagyni. Egy káromkodó kocsissal, dög unalmas galopp. . A második vacsorát a pub részben lehetett elfogyasztani, ez is fantáziátlan volt. Nem tudom, hogy a félhomály miatt, de a süti penészesnek tűnt. . Összességében úgy tűnik, hogy semmi pénzt nem fordítanak felújításra, karbantartásra. Minden leromlott, lyukas törölközők, hámló vakolat, kopott fa dolgok :(
Kiváló helyen, egy rossz szálloda :(
2013. május 23.gyerekekkel járt itt 55 Először 2012 októberében töltöttük itt a hosszúhétvégét, majd legutóbb idén Pünkösdkor. A szálloda gyönyörű helyen van. Csend, jó levegő. A családi szobák tágasak, bőven elfértünk öten. Mind a reggeli, mind a vacsora választék több, mint elég és nagyon-nagyon finom!
Vacsoránál 3 féle leves, tésztaféle, 3-4 féle hús és hozzá való köret közül lehet választani. Savanyúság, saláta, 3 féle sütemény, pohárkrémek és fagylalt, gyümölcsök várnak a lelkes hívekre. Reggelinél tojás: mindenféle feltálalásban, isteni a bundás kenyér, tejbegríz, virsli és a szokásos felvágottak, sajtok, többféle müzli. A wellness tényleg jó időben jobb, mivel a nagymedence kint van, igaz télen fedett, de nincs fedett összeköttetés az épülettel. Hosszú hétvégéken a gyerekeknek programokat, kézműveskedést tartanak, 100 féle dolgok kipróbálhatnak (legutóbb csokit öntöttek, köszönjük ezúton is), lovagolni lehet, vezetett túrákat indítanak, nem lehet unatkozni. Mindenkinek ajánlom! Kovács Misi for prezident! :)