2019. november 4.a párjával járt itt 25 Tetszett: Könnyen megközelíthető szállás. Szép, rendezett a kert, finomak voltak az ételek. Nem tetszett: November elején fűtetlen szobába érkeztünk. A fürdőszobában az előző vendégek által használt, maradék tusfürdők voltak kikészítve (a szálloda által biztosított repi tusfürdőkről van szó).
A szobában lévő szék piszkos volt (a felületén és a peremén rászáradt joghurtszerű anyag volt, egy nedves ruhával könnyen takarítható lett volna). A szoba és a hajszárító (! ! ! ) is tele volt poloskával, szúnyogháló a nyitható ablakokon sokat segítene. Az ágyakat összetolták, de az ágyperemek miatt a matracok között kb. 10 cm-es rés volt. Kértünk takarót, amivel be lehetne tömni a rést, de nem volt egy felesleges darab sem a szálláson. A szomszédos szobákból minden áthallatszott. A főépület szobáit nem láttuk, de az E épület szobái szerintem nem tartoznak sem a 4*-os, sem a 4 napraforgós kategóriába