2017. augusztus 17.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
5napot töltöttünk el párommal, pihenésre, wellnesre vágyóknak tökéletes hely! Mellette pedig akad kirándulásra túrázásra is alkalmas hely. A szálloda csodaszép, a szobák tiszták, tágasak, modernek! Az étel kínálat hatalmas, minden megtalálható ami szem szájnak ingere. A személyzet kedves, udvarias és segítőkész!
Wellnes rész pedig tökéletes, 5 medence, sodromedence, jakuzzi, meleg, hidegvizes, úszó medence, több szauna, masszázs,minden van itt gyermekek és felnőttek egyaránt jól érezhetik magukat! Tökéletes fogadó hely, csak ajánlani tudom!
2017. július 18.családjával járt itt 55 Meseszép kilátással, tágas, rendezett, teljesen felszerelt konyhával és szobákkal na meg a friss házi pogácsával várt bennünket az apartman, akár grillezés vagy szallona sütés vagy csak konyhai főzés minden kéz alatt. Nagyon kedves, segítőkész,figyelmes és barátságos tulajdonosokhoz volt szerencsénk! Csak ajánlani tudom!
Elhelyezkedése is teljesen jó, és maga Miskolctapolca is látványos szép hely! Köszönjük szépen!
2017. április 30.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sajnos áprilishoz képest az időjárás megtréfált bennünket és 0 és -1 fok között ingadozott erős széllel, esővel és némi hóval, így a kirándulás helyett a szállodába szorultunk. Nagyon szép, tágas, gyönyőrű kilátással! Kifogástalan! A wellnes részen sajnos a nagy úszómedence nem működött , de felajánlották a Fűzfői uszoda jegyet!
Az ételek nem nagy választékban voltak és napról napra kevesebb étel volt kirakva a svéd asztalra inkább rendelni lehetett csak! Ami kicsit megrázó hogy a parkolás fizetős és nem kevés pénzt kérnek el érte. Összeségében ajánlom, de inkább jó idő esetén mert a Balatonpart egy hídnyira van a szállodától.
2017. április 30.a párjával járt itt 55 Kicsit megijedtem mikor a párom közölte,hogy ez wgy kollégium és a felső szinteken vannak a szobák, pozitív csalódás :) valóban egy kollégiumnak megfelelő épület kívűl belül, de az 5. És 6. szinten egy új, tiszta, korszerű szállodai rész nyílík. A szobák tágasak és kényelmesek, szépek.
Az étel ízletes a felszolgálás, kiszolgálás pedig kíváló! Helyileg nagyon jó helyen van! Ajánlani tudom mindenkinek!
2017. április 18.a párjával járt itt 35Egyszerű szállás, kényelmes és komfortos, árértékben tökéletes, az étel ízletes, kiszolgálás szimpatikus és egyedi, tiszta rendezett, központi helyen helyezkedik el.
2017. április 18.a párjával járt itt 45Ajánlani tudom,akik csak a pihenésért utaznak Zalakarosra, a szobák tágasak,világosak, tiszták és korszerűek. Az étel, választékos, ízletes. Turisztikai szempontból a szálloda jó helyen helyezkedik el, de látnivaló nincsen, természetesen ez a szállástól független :), wellnes részlege szerintem a szálloda befogadó képességéhez kicsi és a medence hőmérséklete melegebb is lehetne.
Ajánlani tudom, kedves,figyelmes személyzettel rendelkeznek!