2013. augusztus 28.gyerekekkel járt itt 25 Nekem ma rossz élményem volt a Menta teraszon. Miután gyerekbarát helynek hirdetik magukat, a foglalásnál jeleztem, hogy 6 felnőtt és 3 gyermek jönne ebédelni (két gyerek 3 éves, egy 11 hónapos). Születésnapot ünnepeltünk, előre mondták, hogy tortájuk nincs (tortaszerviz van, de ezt nem kértük).
A foglalásnál azt mondta a hölgy, hogy mobil játszósarkuk van, amit odavisznek, ahol az asztalunk van. Amikor odaértünk, kiderült, hogy a nagy eső miatt elázott a játszósarok (egy szőnyeg tocsogott a vízben, a kisebb játékok csuromvizesek voltak, a csúszdát sem tudták letörölni). A játszósarok játékai egyébként is kívánnivalót hagynak maguk után: a nyuszismotornak kiesett a kereke, a beülős autó nyeklik-nyaklik. . . A gyerek-etetőszékben elszakadt a csat. Csak a grill-konyha üzemelt, átépítés miatt. (Ez kb. 6-féle főételt jelent)
A pincérnő kifejezetten undok volt, a menüt fél óra után hozta. A kért kenyeret negyedóra után hozta (mint mondta, fel kellett vágatnia (! ) a kenyeret a konyhán, ez tartott sokáig). Amikor azt kérdeztük, milyen köret van a grillezett csirkemellhez, nagyon gúnyos hangnemben odavágta, hogy "amit választ". Kértünk egy kiskanalat a bébiételhez, ezt a kérést nem sikerült teljesítenie. Az ételek ugyan jóízűek voltak (mikor végre megérkeztek), de ezt a pincérnőt egy külvárosi talponállóban sem kellene alkalmazni. Lehet, hogy rossz napja volt, de ezt nem a vendégeken kell kitölteni.