2016. szeptember 19.barátokkal járt itt 55Nagyon tiszta, vendégváró hotel. A személyzet érezhetően a vendégekért van. Külön dicséret a konyhai és a felszolgáló személyzetnek. Az ételek nagyon választékosak, finomak, bőségesek. Gratulálunk a séf munkájához! Pici gyermekkel is érdemes ellátogatni. Csend, nyugalom, jó levegő,gyönyörű táj! Négy nap itt töltött idő után írtam a véleményem.
2015. október 27.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mindenkinek, aki csendre, nyugalomra vágyik egy nagyon kellemes, igényes környezetben, csak ajánlani tudom. A személyzet igazi "vendégmarasztaló" viselkedése, kedvessége, segítőkészsége nagyon jól esett. A wellness telt ház esetén egy picit zsúfolt. Jó lenne több pihenőhely és jól esett volna pár fokkal melegebb víz Jó volt a lovasbemutató és rengeteg a gomba.
2014. október 14.a párjával járt itt 45Nagyon jól éreztük magunkat. Mi azt kaptuk, amiért mentünk. Pihenést, csendet, nyugalmat, gyönyörű környezetet, kívánságainkat messzemenőkig teljesítő, kedves személyzetet, finom és bőséges ételeket. A szálloda adottságai miatt, kimondottan gyermekes, középkorú, idősebb embereknek lenne tökéletes, ha lenne esetleg még egy medence, melegebb vízzel és a külső medence fedett lenne.
2014. február 19.barátokkal járt itt 5510 Fős baráti társasággal, 2 éjszakát töltöttünk itt, Valentin napon. Nagyon kellemesen éreztük magunkat. Tiszta, stílusos, otthonos, rugalmas a hotel. Bőséges és nagyon finom az ételválaszték. A személyzet tényleg értünk volt. Külön köszönet a pincérünknek és a recepciósoknak. Érdemes kipróbálni. Tavasszal visszamegyünk.
Meg kell látogatni. -
La Perla Étterem Győrújfalu
2013. május 25.családjával járt itt 55Mindenkinek csak ajánlani tudom. Sokszor voltunk már a vendégük, de soha nem csalódtunk benne. Az étlap választékos, az étel bőséges és dekoratív. Jó az ár-érték arány. Tényleg kedves vendégnek érezheti magát mindenki. Csak ajánlani tudom, ha valaki nyugodt környezetben egy jót akar enni, figyelmes, gyors kiszolgálás mellett.
2013. május 25.gyerekekkel járt itt 55 Május 10-től töltöttünk egy hosszú hétvégét az Élményfalu "szarvas" apartmanjában, hatan. Csak jót tudunk mi is írni a helyről, a személyzet hozzáállásáról, a medencékről, a tisztaságról. Egy valamit hiányoltunk: az eligazító táblákat.
A faluban nem nagyon jelzik, merre található az élményfalu, és a recepció előtt is jó lenne egy tábla, melyik "állatos" ház merre van, mert a belsőket csak akkor találni meg, ha mindenhova bemegyünk. Azt hiszem visszajáró vendégek leszünk.
2013. április 25.a párjával járt itt 55 2013 februárjában töltöttünk 3 napot a hotelban. Már a foglalásnál nagyon segítőkészek, udvariasak voltak. Az kaptuk amit vártunk. A személyzet nagyon kedves, udvarias. A reneszánsz program ötletes, tökéletes, látványos. A wellness részlegről is csak jót tudunk írni. Egy "problémánk" volt.
Sajnáltuk visszaküldeni az ételek maradékát, mert olyan nagyon finom és bőséges volt, de nem bírtuk megenni. Külön gratulálunk a konyha személyzetének érte. Azt hiszem, ha akarnánk sem tudnánk róluk rosszat írni.