2015. május 27.barátokkal járt itt 15 Először azt gondoltam leírom rèszletesen ezt a putrit,hogy mi várja az oda látogatókat egy kisebb vagyonért de csak nagyvonalakba teszem meg,mivel ahogy később en is olvastam hasonló véleményeket osztanak. . . . A welness részük 18:00-ig vehető igénybe egy wellness szállodában! ! !
ez már elég nagy gáz,szoval iparkodjon az aki messziről utazik,mert itt egyedi nyitvatartás van. . . . A szoba egy szocreálos kb az utcai lomtalanitásokbol összeszedett bútórokkal berendezett,egymásba nyíló szoba volt,a szomszéd szoba lakóival megerőltetés nélkül kommunikaltunk,a fürdőben másnap reggel gusztustalan bűz áradt,nem bírtunk bemenni. . . Az étkezés? nincs választék az van amit főznek,hozzáteszem volt szerencsém belátni a konyha részre amit egy ANTSZ is láthatna! gusztustalan! ! ! legolcsobb alapanyagokat tálalva. A tulaj egy orvos titulusú fölényes páva,aki teljesen elégedett a szolgáltatásával,csak azon nem csodalkozik hogy 3 napos unnepen tök üres a szàllodája! Sajnos ezt a helyet választottuk a bicikli túránkhoz mert nem nagyon volt mas es gondoltuk szaunázunk legalább. . . . nem jött be
Álmomba ne jöjjön elő ez a hely,legközelebb inkább sátorban alszunk,nem értem hogy lehet ilyen helyet engedéllyel működtetni! ! ! Reggel a tulaj megkérdette hogy aludtunk,őszinték vtunk,mire kikelt magábol es leszedette az asztalunkat mikor még ettünk,jelezve h távozzunk. . . . azért a pénzt elfogadta mikor kijelentkeztünk. . . .