2018. szeptember 24.a párjával járt itt 45 A 336-os szobában az ételszag folyamatos volt, főleg a fürdőben! A piknik kosár jó ötlet-kihasználtuk, remekül sikerült, köszönjük! Jól éreztük magunkat, de a büfé árakat nagyon magasnak találtuk, ezért keveset fogyasztottunk.
A menedzsment gondolja át az árakat, már egyre több hotel csökkenti a büféárakat - korrekt árszínvonalra - mert rájöttek, a szállóvendégek szívesebben fogyasztanak a helyszínen, vacsora,- wellnesz közben ha nem érzik túlzónak azt. A wellnesz részleg jó, bár teltháznál igen zsúfolt volt. . . ez nyílván ősszel, télen okoz gondot, mint most. A squash - és bowlingpályát is kihasználtuk. Egyébként jól éreztük magunkat, köszönjük!
Hotel Wellamarin válasza
Kedves Vendégünk, Köszönjük szépen véleményének megírását, örülünk, hogy összességében kellemes napokat töltöttek el szállodánkban. Az Ön által jelzetteket át fogja gondolni szállodánk! Várjuk Önöket sok szeretettel a jövőben is, Üdvözlettel, Hotel
2018. október 8., , Hotel Wellamarin