2022. november 1. járt itt 55Most csak átutazóban voltunk Szabadkígyóson, ezért csak egy sétát tettünk a kastélyparkban. Kívülről csodáltuk meg, hogy milyen szépen felújították az épületet, a parkban pedig egy állatos játszóteret találtunk. A kápolna nyitva volt, így oda is betértünk.
Ha újra arra járunk a kastélyt is megnézzük.
2022. október 31.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon tetszett az elegáns, barna színvilágú szálloda, ahova szeretnénk még visszatérni.
2 szobás, sarokkádas fürdőszobás, kiserkélyes szobánk a főútra nézett, de egyáltalán nem volt zavaró, mert az elektromos róló minden zajt kizárt.
2022. október 26. járt itt 55 Győr belvárosában a Klastrom hotel tövében van egy nagyon hangulatos kis terecske, ez a Virágpiac. Árnyas fák alatt árulják szinte mindennap szebbnél szebb csokraikat, koszorúikat, cserepesvirágaikat, palántáikat a helyi őstermelők. A látogatók is megpihenhetnek az ott található padokon.
Az asztaloknál elfogyaszthatják a pecsenyesütőnél vásárolt hurkát, kolbászt. Felfrissülhetnek az ottani díszkút vízével. Érdemes ide is ellátogatni egy győri városlátogatás során.
2022. október 24. járt itt 55A tér közepén áll a felújított Kisfaludy Károly szobor, amely a Radó sziget felé néz, ahol régen volt felállítva.
Körben szépen felújított épületek, kivéve a molinóval eltakart épület, ahol régen a Vaskakas Étterem volt.
Innen indul a városnéző dottó kisvonat is.
2022. október 20.a párjával járt itt 55Kellemes sétát tettünk a bábolnai arborétumban és állatparkban. A szépen kialakított emlékparkban oszlopokat emeltek az elhunyt, kiemelkedő teljesítményt nyújtó lovaknak. Ajánlom mindenkinek.
2022. október 19.egyedül járt itt 45Egy gyors kávéra ugrottam be ide egy délelőtt. Kedves hölgy szolgált ki, ittam egy finom lattét. Ha máskor is arra járok bemegyek.
2022. október 17.a párjával járt itt 55Fűre lépni szabad! hirdeti a tábla a bejáratnál.
És tényleg csábítóan csalogat ez a park, a Mammut bevásárlóközpont tövében a régi parkoló helyén.
Csábít, hogy rálépj a fűre, leheveredj, megpihenj itt.
Rengeteg pad, napozóágy is van, lehet választani. Kis szökőkutak, napelemes fák és ezernyi szîn. Engem elvarázsolt!
2022. október 16.a párjával járt itt 55A tatai vár tövében, egy teraszon részen található a Zsigmond terasz. Jó rálátással a várra, tóra, szelfiponttal. Kényelmes nyugágyak, sörpadok.
Mi csak üdítőt fogyasztottunk, visszaváltható pohárban, ezt tetszett.
2022. október 14.családjával járt itt 55A győriek kis "Margitszigete" a Rába folyón található. Kisebb rendezvényekettartanak itt. Hétvégén sokan meglátogatják sétára, pihenésre.
2022. október 12.a párjával járt itt 45Borfesztivál alatt bukkantunk erre a helyre , amely a győri belvárosban található. Megéheztünk és itt találtunk még szabad asztalt a terasz részen. DE nem bántuk meg finom nagy hamburgert kaptunk. Máskor is betérünk ide, ajánljuk másoknak is.