2022. július 13.a párjával járt itt 55 Csupán csak egy éjszakát töltöttünk itt, de jól éreztük magunkat. 2 ágyas szobát kértünk, egy sarki szobát kaptunk ahol a két ágy teljesen külön volt egymástól. Az ágy kényelmes volt. A fürdőszoba nagy méretű, két kicsi fogassal. A kinti medence vize nagyon hideg volt, de jól esett a kánikulában.
Hangulatosan berendezett étkezőben fogyasztottuk el a bőséges reggelinket. Tetszett a szállás, főleg az elhelyezkedése miatt. Ide még visszatérünk.
2022. július 13.a párjával járt itt 55 Ha Békéscsabán járunk és finom menüt szeretnénk enni, akkor a Király Vendéglőbe megyünk. A városi piac mellett a központban található az étterem. Régi tipusú berendezés, de gyors kiszolgálás várja a vendégeket. A napi kínálatban 3 féle változó menü+ nagy adag levesből lehet választani mindössze jelenleg 1. 450,-- ért.
Finom, házias ételek. De lehetőség van az állandó menüből , a közkedvelt ételekből is választani picit drágábban. Kancsó víz az asztalon alap. És ami a fontos, gyors, kedves kiszolgálás.
2022. június 24.a párjával járt itt 55 Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a szuper fürdőre. Szerintem a környékbeliek kedvence is lehet. Parkolás árnyékos fák alatt. Kerékpár tárolók várják a bicikli túrán elfáradt fürdőzőket. A jegyárak igen alacsonyak, idősávonként csökkennek. A pénztár épületében van az öltöző, zuhany, wc kultúrált, tiszta.
Egy nagy tó, tele félméteres halakkal, a partja apró kavicsokkal leszórva. Rengeteg napozóágy ingyenesen. Árnyékot adó fák, virágok, napernyők. 440 fő befogadására alkalmas, de minden megtalálható itt mint egy nagy strandon. Egy szóval szuper, mindenkinek ajánlom!
2022. június 4.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Karácsony előtt látogattunk el a szállodába, ahol már ünnepi hangulat fogadott. A wellness vizét kicsit hidegnek találtam, nem véletlen mindenki a melegebb vízben ücsörgött. Az ebédlő nagy volt, de az ablak melletti asztaloknál fáztunk. Az ételek finomak voltak.
Lementünk a barlangba is, ahol nyugágyak voltak.
Azért nyáron még szivesen visszamennénk.
2022. június 4.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Csak egy éjszakát töltöttünk ebben a szuper szállodában, ami a város szélén egy laktanyából lett kialakítva. Nagy parkkal rendelkezik, ahol esküvőket is tartanak. Kényelmes nagy ágy található a szobákban.
A wellness nem túl nagy, de hangulatos. Félpanziót vettünk igénybe, finom, házias ízeket kaptunk. :)
2022. május 17.a párjával járt itt 55Szuper helyen a Váci utca mellett található a hotel.
Elegáns előtérrel, kedves személyzettel.
A szoba berendezése is elegáns, amely sajnos a belső udvarra nézett. Különleges volt a falba beépített tv.
Tea és kávé bekészítés is volt. Remek hely, ajánlom.
2022. május 17.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az Erzsébet Park Hotel Zsuzsanna szárnyában volt a kiváló szállásunk. Szuper meleg időben a kültéri medencét és az ottani vízitornát is imádtuk. A konyhája kiváló, mindíg finomakat ettünk. Nagyot sétáltunk a környéken, élveztük a friss levegőt és a madárcsicsergést. Még visszatérünk.
2022. május 15.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Imádok ide jönni. Imádom a hangulatát. Imádom a konyháját. Imádom a kicsi wellnesst és a kinti medencéket is. Sok-sok szórakozási lehetőség van, senki sem unatkozhat itt. Ajánlom mindenkinek.
Érdekes
2022. május 15.családjával járt itt 45A Budavári Palotában található Országos Széchenyi Könyvtár a Palota útról lifttel is megközelíthető. Egy családi nyílt nap keretein belül ismerkedtem meg az épülettel.
Az elhelyezkedéséből következtetve egy díszes, pompás belsőre számítottam. De egy megnyitásakor modernek számító, több emeletes, sok funkciós könyvtárat leltem. Szerencsére volt egy kis, korhűen berendezett rész is.
2022. május 15.a párjával járt itt 552 éjszakát töltöttünk ebben az apartmanház földszinti részében. Szépen berendezett hangulatos, akár 5 főre is alkalmas szálláshely. Rendezett udvaron parkolhattunk Egy kis teraszon fogyasztottuk el a reggelinket. Elégedettek voltunk mindennel.