Érdekes
2023. október 22. járt itt 45Ez a monumentális kőszobor a Alsólövérekben egy focipálya és egy lakótelep között található,eléggé eldugott helyen. Talán azért, mert eredetileg is ott állt, csak akkor még más környezetben? 90-es években találták meg elásva, akkor állították fel újra.
Érdekes
2023. október 19. járt itt 45Sajnos amikor arra jártam, nem volt nyitva a templom, de modern stílusával felkeltette az érdeklődésemet. Most csak kívülről készítettem képeket, de kiváncsi vagyok a belsejére is.
2023. október 18. járt itt 45Ez a KFC az M1-es autópálya pihenőben található.
Szerencsére nem voltak sokan, így gyorsan megkaptuk a rendelésünket. Kicsit csipős volt, de megettük. A mosdó is rendben volt.
2023. október 18. járt itt 55Most véletlen bukkantam egy Kolodko miniszoborra, de úgy megörültem neki, mint ha aranyat találtam volna. Hűvös idő lévén, Aranka néni kis fejkendőt kapott,amit már több
szobrocskánál tapasztaltam, valószínűleg egy rajongó óvja így őket.
2023. október 18. járt itt 45Ebben a cukrászdában nem igazán lehet helyben fogyasztani, egy kicsi asztalka van csak. Inkább elvitelre vannak a sütik, bőséges választékkal és alacsony árakkal. Kedves kiszolgáló volt, kár, hogy nem nagyobb az üzlet.
2023. október 8. járt itt 55Régen készültünk már ebbe a vendéglőbe, ahol szépen terített asztalok fogadtak. A pincérnő gyorsan felvette a rendelést és hozta a nagyon finom sűrű leveseket. Másodiknak kis adagot rendeltünk, majd desszertnek palacsintát. Nagyon jóllaktunk, ide biztosan visszajövünk még.
2023. október 6. járt itt 55A Veszely csárda Gyula és Békéscsaba között kb. félúton található. Délidőben jártunk arra, ezért megálltunk ebédelni. Az épület több részén volt megterítve, mi az Élővíz- csatorna partján foglaltunk helyet. A pincér gyorsan felvette a rendelést és rövid időn belül hozta a nagyon finom sűrű gulyáslevest.
A második is finom volt, szivesen betérünk ide máskor is.
2023. október 3. járt itt 55Fagylaltbár, de mi sütizni mentünk. Sok féle sütiből válaszhattunk, amit a teraszon fogyasztottunk el. Az enyém kicsit száraznak tűnt, de finom íze volt. Az árak is elfogadhatóak, máskor is beülünk majd.
2023. október 3. járt itt 55Békéscsabán járva kerestünk egy éttermet a központban, ahol menüt kínálnak. 14 órakor értünk oda és az 5 féle főételből már csak 2 féle volt, nem azok amit választottunk volna, de nem bántuk meg. A levesek nagyon finomak voltak. A sütőtökös gnocchi igazán finom volt, örülök, hogy megkóstoltam.
Ajánlom ezt az elegánsan berendezett éttermet finom ételeivel.
2023. szeptember 24. járt itt 45A martonvásári kastély bejáratánál vagyis az Agroverzum épületében található ez a cukrászda, kávézó. Néhány sütiből lehetett választani, nem túl drága, de finom sütit ettem és kávéztam.