2023. szeptember 24. járt itt 45Soproni sétám során meglátogattam a híres Harrer cukrászdát, sajnos igen szerény választékkal és magas árakkal találkoztam, így most nem fogyasztottam semmit. Legközelebb is benézek, hátha nagyobb lesz a választék.
2023. szeptember 24. járt itt 55Na ha valaki szereti a romantikus cukrászdákat itt a helye, Sopronban a Lővérek lábánál található ez a kis ékszerdoboz. Maga az épület, a terasz, a belső berendezés és a mellékhelyiség is nagyon izléses, hívogató. A sütikből nem volt akkora felhozatal, főleg mentessütit lehet kapni. Ami választottam, nagyon finom volt. Nálam 5*, ajánlom mindenkinek!
2023. szeptember 24. járt itt 45Budakeszin kerestünk cukrászdát és ezt írta ki legközelebbinek. Előtte jó parkoló található. Belépve kicsi hely, egy kis asztalka valamint kint is. Az árak alacsonyak, ennek tudható be, hogy alig volt választék már sütikből. Nem is találtunk kedvünkre valót, pedig biztos finom, ha az előttünk rendelők egy nagy tálcával elvittek belőle. Legközelebb talán szerencsénk lesz
2023. szeptember 24. járt itt 55Budakeszin sütire éheztünk, ezért második kísérletre megtaláltuk ezt a cukrászdát. A kiülős része és a parkoló előtte nem volt túl hívogató, de belépve láttuk, hogy itt valószínűleg finom sütit fogunk kapni. Úgy is volt, finom krémest és rákóczitúrós ettünk. Nem volt túl nagy szelet, de az ára annál inkább.
2023. augusztus 25. járt itt 55Na, ide nagyon érdemes elmenni! Gyönyörű kilátás a Széll Kálmán térre és a Budai hegyekre. Kedves kiszolgálás, kényelmes, különböző ülőalkalmatosságok. Finom kávé, több féle süti a választékban, megfizethető áron, a panoráma ingyen van. De még a mellékhelyiség is aranyozott.
Imádom hely, törzsvendég leszek.
2023. augusztus 24. járt itt 55 Egy forró nyári napon kitaláltuk, hogy másnap reggel felmászunk ebbe a kilátóba és onnan nézzük a napfelkeltét. Korán indultunk, mi Nyúl felöl közelítettük meg. A Szél fiai étteremnél leparkoltunk,
majd meredeken vezetett az út felfele. Pont időben 5. 50-kor megérkeztünk, jól kifáradva, de megérte. Csodálatos volt a napfelkelte.
Mondjuk kicsit párás idő volt, de jó időben egészen az osztrák havas hegycsúcsokig ellátni.
2023. augusztus 24. járt itt 55Egy forró nyári napon voltunk itt. A Haraszty borászathoz frissen aszfaltozott úton jutottunk el Vál faluból. Egy nagy kavicsos parkoló fogadott, majd pár perc sétával, a szőlőtőkék tövében sétálva értük el a szobrot. Egy nagy tisztáson lett felállítva, előtte padokkal, ahol megpihenve, elgondolkozhatunk a szobor jelentésén.
2023. augusztus 15. járt itt 45Egy rendezvény alkalmával látogattunk el ide, mert itt volt még szabad asztal a Dunakapu téren. Úgy láttam,hogy csak kint lehet leülni, de bent kell rendelni és ha elkészült az étel az ablakban megjelenő sorszám
alapján lehet átvenni azt. Az ételt kis dobozban adják, zöldséges tészta, némi hússal. 1x jó volt.
2023. augusztus 10. járt itt 55A Római parthoz közel található ez a bisztró, egy olaszos hangulatú bevásárlóudvarban. Egyszerű épületben, nagy terasszal, bent kemencével, ahol előtted nyújtják és sütik a pizzát. A pizza és a penne is finom volt, máskor is szivesen betérünk ide.
2023. augusztus 3. járt itt 55Pécsi Árkádban található ez a cukrászda. Finom sütiket és kávét fogyasztottunk,máskor is szivesen betérünk ide, egy -egy kávé mellett megpihenni vásárlás közepette.