Érdekes
2023. július 4. járt itt 45A visegrádi rk. templom oldalában található ez a szobor. Vöröses színével hívta fel a figyelmet magára.
Nem túl nagy, de szépen kidolgozott Szent Margit szobor.
Érdekes
2023. július 4. járt itt 45Visegrádon elindulva az Ördögmalom vízeséshez egy rét szélén találtuk meg ez az oszlopot. Talapzatán a moha már benőtte a kőbevésett neveket, de sikerült némelyiket kiolvasni.
2023. július 4. járt itt 45 Balatonlelle és B. boglár szélén a főúttól kicsit beljebb található kemping. Lehet sátrazni vagy többszobás faházban aludni. Mi ott kaptunk egy szobát, a földszinten egy nagy nappali tv-vel , mikróval, hűtővel. Tiszta volt, kisebb esztétikai hibákkal, de egy éjszakára ár-érték arányban megfelelő. A bónusz a svédasztalos reggeli volt.
Szinte csak külföldiek voltak, 1 éjszakára. Hajnalban felébredtünk, ahogy indultak 4-5-6 órakor.
2023. július 2. járt itt 45Az uszodából kifelé jövet megkívántunk egy fagyit. A bejáratnál található egy nagy utca fronttal ez a sütiző.
Bent nagy tér,sok féle süti, fiatalos kiszolgálás.
Érdekes
2023. június 26. járt itt 45Csókakőre tartottunk amikor Csákberény határában megláttuk ezt a földből kitörő metrókocsit. Muszáj volt megállni és ezt is megnézni. Hogy került oda nem tudom, de egyedi.
Érdekes
2023. június 26. járt itt 45Érdemes megállni annak, aki erre jár és megnézni, ezt a marsbéli tájat. A régi bauxitbánya vörös, poros talaján élmény volt lépkedni.
2023. június 26. járt itt 45Útközben tértünk be Kisbéren egy fagyizóba a központban. Pici helység nem is lehetett leülni, az utcán ácsorogtak az emberek a fagyijukkal. Mi is akkora adagot kaptunk, hogy egy gömb fagyi, háromnak felelt meg. Én lassan eszem a fagyit, így a végére már kifolyt, pedig csak egy gömböt kértem. Egyébként finom volt.
2023. június 26. járt itt 55Visegrádi kirándulásunk alkalmával kerestünk egy fagyizót, amely jó helyen, a központban található.
Sok féle süti volt, elfogadható áron, mi most fagyit kóstóltunk. Nagy kerti rész tartozik hozzá, ez is csábított, hogy megpihenjünk ott.
2023. június 25. járt itt 55Nagyon tetszett a virágszőnyeg a templomban, ilyet még nem láttam, a padsorok között egészen az oltárig. A bejáratnál egy tablón látható, éveken keresztül megörökítették ezt a hagyományt.
2023. június 25. járt itt 45Kiváló helyen van a szálloda. A liftnél ki van téve , hogyan fejlesztették hosszú évek alatt. Előtte a nagy parkoló ingyenes. Lift van. A szoba finom illatú volt.
A wellnessből a jakuzzit használtuk, kellemes meleg volt reggel, este 6 óra után már fizetős. A szaunát kérésre bekapcsolják. Mögötte a hegyoldalban fitness park található.