2023. június 25. járt itt 45A szállodában laktunk és az étteremben volt a svédasztalos reggeli és vacsora. Este kint ettünk a teraszon a meleg miatt, de ott nem volt megterítve, pedig mindenki ott evett. A 3 * megfelelően egyszerű ételek voltak. A gulyás és gyümölcs leves, 3 féle második, rizzsel, krumplival, meg palacsinta. Reggelinek a szokásos választék.
2023. június 19. járt itt 55Színházi előadás szünetében látogattam meg a kávézót. Gyönyörű bútorokkal berendezett, sok régi fényképpel a falon, igazi kávéházi hangulattal. A szünet rövidsége miatt, a pultnál gyors kiszolgálást tapasztaltam. Esetenként színész és közönsége találkozót is rendeznek itt.
2023. június 19. járt itt 55 Klasszikus színházi épület a város sétálóutcáján. Belépve a színházi társulat tagjainak fényképe fogad. A földszinti nézőtéret lefelé lépcsőkön közelíthetjük meg. Közel van a színpad, ezért olyan családias hangulatú. Öblös páholyokból és vörös bársony székeken nézheti az előadást 420 fő.
Gyönyörű lépcsőkön jutunk fel az emeleti részre, a Vigadóban bálokat, estélyeket tartottak.
2023. június 19. járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Bencés Apátság tövében található a cukrászda. Nagyon sokan voltam, amikor megérkeztünk, egy kicsit várni kellett az asztalra, amit sikerül is a szélén találni. Pazar a kilátás a Balatonra. Sütit és levendulás limonádét rendeltünk. Nagyon finom volt, de kissé drága, a panorámát is hozzá számolták.
2023. június 17. járt itt 55A sétáló utcából nyílik a kis tér, a színházhoz közel. Szép platánfák ölelésében található. Egy kőtömb tetején a szentkorona van megfaragva kőből, fölötte a nemzeti zászló lobog. Talapzatán körbe a történelmi Magyarország 64 vármegyéjének címere található, alattuk kisurnákban az onnan származó földet helyezték el.
2023. június 12. járt itt 55Pár napja nyilt cukrászdát fedeztünk fel Parád szélén.
Nagy parkoló van előtte és nagy terasz. Kedves hölgy fogadott, csábítóak voltak a sütik, így rendeltünk is. Finom volt nagyon, jól esett a kávé is. Jó szívvel ajánlom.
2023. június 10. járt itt 55Ismerősöm ajánlotta, ha Eger fele járok, ki ne hagyjam a maklári Stühmer gyár cukrászdáját. Szóval tágas terasz , a belső térben gazdag választékú süteményespult, kis édességboltocska és egy külön fagyizós rész fogadott. Nehéz volt választani, de sikerült. Minden nagyon finom volt. Örömmel láttam, hogy Egerben is most fognak egy nagy üzletet nyitni.
Mi biztos meglátogatjuk legközelebb.
2023. június 7. járt itt 55 A szálloda félpanziós ellátását fogyasztottuk itt el. Nagyon tetszett a sárga és zöld terem szépen megterített asztalai. Finom ételek közül választhattunk. Bőséges reggeli választék volt, nem kellett az unalmas virsli, tojás kolbászt fogyasztani. A speciálisan étkezőkre is gondoltak egy külön kis részen.
A nagy melegben a teraszon fogyasztottuk el az ételt. Jégkockás vizet is kínáltak.
2023. június 7. járt itt 55 Régen voltam már ebben a szállodában, azért választottam most is, mert közel van a színházhoz. A szálloda 3 épületből áll, a régi Park és Eger szálloda ill. az őket összekötő épület. Mi ott kaptunk szobát most. A wellness részt is kibővítették. Kint is bent is rengeteg pihenőszékkel.
A kellemes hőfokú medencéket szerettem, de a városi fürdőbe is kaptunk karszalagot. Tetszett, hogy a wellness sokáig volt nyitva.
2023. május 29. járt itt 35Olyan hívogató képeket láttam róla, hogy szerettem volna eljutni ide. Nekem csalódás volt. Lehet jogosan, de mindenütt magánterületbe ütköztünk. Lezárt stégekkel. De azért sikerült néhány képet csinálni. Nagy kerülővel jutottunk el a stéges részre Oroszlány felöl. Nagyon nem tetszett szemben egy gyár magas kéményekkel.