2018. június 25.a párjával járt itt 55 A Palóc Babaház meglátogatását követően ide tértünk be, mivel a múzeumban ajánlották. Óriási helyek, benn épp nem voltak. Két idős pincér sürgött forgott. Nagyon udvariasan, gyorsan jöttek, és éppígy gyorsan hoztak mindent. Egyszerű ételt kértem- vadragu, Gundel palacsinta- mindez ca. 1300 Ft össz. Párom halászlét.
Meglepődtem, hogy hosszú életem során ilyen ízletesen elkészített említett ételeket nem ettem, sok volt és pont olyan ízü, aminek lennie kell. Nem erős, nem túl sűrű, a csokiöntet nem édes (minden sok) Összefoglalva: Egyszerű,retro- olcsó,tiszta, barátságos hely jó szakáccsal, szolgálatkész gyors személyzettel. Más ételeknél is roskadozott a tányér, igaz hétköznap voltunk, és az igazi bédidő múltán. de vissza fogunk menni.
2018. május 12.gyerekekkel járt itt 55 A gyönyörűen felújított modern No. 80-ban szülinapot ünnepeltünk 7 fős családi körben, a legifjabb 3,5 a legidősebb 95,5 éves volt. A finom ételek mellett a kiszolgálás figyelmessége kapott meg, minden étel épp olyan volt mint kellett-persze különlegességekkel is- és odafigyeltek nagyon, különösen az eleven gyerekekre.
A kis figyelmességek- volt hogy csak meghallották és már jött, a végén apró kekszecskék, de a 6 évesnek adva az öcsire is gondoltak! ! A vitt tortát is akkor és úgy szolgálták fel ahogy célszerű volt. Mindig ajánlottak vmit ha vki megemlítette de-ami a jobb helyeken ritka! ! nem tolakodóan! Csak ajánlani tudom:)