2019. április 29.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon szép környezetben töltöttünk el egy hétvégét a feleségemmel és a két nagyobb gyermekünk társaságában. Tényleg mindennel elégedettek voltunk. Diszkréten kedves és finom humorú kiszolgáló személyzet,kitűnő,ízléses szálloda és kiváló bőséges ételválaszték. a vizes részleg pedig kulturált és kellemes.
Aki itt hibát talál az nem kikapcsolódni jár hanem szőrszálat hasogatni (bár én még azt se találtam). Volt viszont egy apró hiba is amit mindenképpen el kell mondjak. A fizetés. Majdnem rendőrt hívtam. Alig vettek el pénzt ezért a sok jó dologért- már, már úgy éreztük,hogy átvernek (ráadásul fényes nappal). Aztán beletörődtünk,hogy csak ennyit kell fizetni de nem adjuk fel ,visszatérünk, sőt rájuk szabadítjuk barátainkat is és a barátaink barátait is és még az ők barátaikat is. Visszatérünk még, nem fognak tőlünk ilyen könnyen megszabadulni. De nem ám! Isten óvja és áldja ÖNÖKET. Üdv. a Szőcs család
Hotel Panoráma Balatongyörök válasza
Kedves Szőcs család,
Nagyon boldogok vagyunk ilyenkor amikor ilyen sok szépet és jót írnak rólunk. Köszönjük szépen
Megpróbálunk megbirkózni majd a barátokkal is és az ő barátaikkal is, remélve hogy Ők is viszik majd a jó hírünket :)
Addig is minden jót kívánunk és várjuk vissza Önöket!
2019. május 7., , Hotel Panoráma Balatongyörök