2017. december 9.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
4 napot töltöttünk itt. A szálloda és a szoba kellemes, tágas terek jellemzik. Az egész épület és környéke tiszta és rendezett. A wellness részleg szuper, a medencéhez hozzák az innivalót! TV van és a wifi is elérhető a szobában. A személyzet kedves, figyelmes. A tacsi imádni való.
Kicsit messze van a központtól és az ételkínálaton lenne mit javítani (menza minőség).
2017. július 19.gyerekekkel járt itt 55Kirándulás alkalmával választottuk a helyet.
Nagyon szép környezetben van a park mellett.
Több frissensültből és 2 menüből lehet választani.
Az ételek gyorsan elkészültek, igen ízletesek voltak és jó nagy adagokat kaptunk.
Az árak a környéknek megfelelőek.
Lillafüred és környéke gyönyörű, az emberek nagyon kedvesek és minden nagyon drága! :-D
2017. július 15.gyerekekkel járt itt 25Régi, dohos bútorok. Zsúfolt szobák. Poros szőnyegek. Elburjánzott kert. Elhanyagolt terasz.
Némi ráfordítással kiváló szálláshely lenne mivel gyönyörű helyen van. Kár hogy hagyják így tönkremenni.
A személyzet (Judit) nagyon kedves, segítőkész.
2015. július 24.gyerekekkel járt itt 45 Ketten 5 napot töltöttünk itt, júliusban. Szerencsére nagyon jó időnk volt. A szálloda szép és csendes helyen van, pár perc sétával minden elérhető. A szoba kicsi, de célnak megfelel, a légkondicionálás pedig szuper! A holmikat is szépen el lehet pakolni, nem volt útban semmi. Az erkély tágas, bár kihasználatlan mivel egy szék és egy szárító volt csak.
A fürdő a szokásos zuhanyzós, nekem csak a tisztaságával volt gondom. Internet és wifi csak a hallban elérhető, a szobákban nem. Vodafone térerőt a szobában keresni kellett. Az étterem kb 50 méterre van. Kedves kis hely, az ételek menza minőségűek. A reggeli büfé asztalos, az ebéd és a vacsora menü választásos. Nekünk elég volt az adag, de egy jobb étvágyú férfiúnak szerintem kevés. Ebédre mi hideg csomagot kértünk. A szendvics kenyérből készült, a zsömle gusztusosabb lett volna. Kaptunk joghurtot is, de kanalat nem, mondjuk a 38 fokban egyébként sem tudtuk magunkkal vinni. A személyzet viszont kifogástalan! ! ! Hihetetlen, de tényleg mindenki szuper kedves és segítőkész volt! Az étteremben a már említett szikár urat mi is megismertük, ritka kedves és ügyes! Sóstó is kellemes hely, van látnivaló, a tavat körbe lehet sétálni, vagy kerékpározni, futóknak recortan is van. Rengeteg a pad és kiépített lépcsős terasz. Nagyon jó játszóterek vannak. Az élményfürdő szuper, mindenki megtalálja az ízlésének való medencét. Az Állatpark egész napra tervezhető. A múzeum falu és a kalandpark is kellemes program.
2015. június 14.gyerekekkel járt itt 55 2014 nyarán töltöttünk itt egy hetet a 6 éves kisfiammal. Csak ajánlani tudom! Főként, hogy igen kedvező árajánlatot kaptam az 1 fő felnőtt - 1 fő gyerek helyzetre! Más szállodánál ez nem volt jellemző. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A szoba ízléses és tiszta, kellemesen tágas. Az ételkínálat finom és választékos.
Az egész szállodára a tisztaság jellemző. Programokat a szálloda nem szervezett, gyermekeknek van egy játszószoba, célnak megfelel, de nekünk nem volt rá szükségünk. A park rendezett, megfelelő tér áll rendelkezésre a vendégeknek. A barlang rész fantasztikus, ott még a gyerkőc is tudott nyugton pihenni egy kicsit! A medencék is megfelelőek, sosem volt túlzsúfolt, sem bent sem kint.