2013. október 8.gyerekekkel járt itt 55 A Kékes étterem Gyöngyös főterén található. Még diák koromban jártam ott a szüleimmel először. Igazi pincér hozta ki az ebédet! Nagyon tetszett akkor, újdonság volt. Idén már a gyerekeimmel mentünk el oda. A hely külleme nagyon megváltozott. Közben gyönyörűen felújították kívül-belül.
Az ételek minősége és a felszolgálás viszont a régi volt. Nem csalódtunk. Nagyon elégedettek voltunk.
2013. július 2.a párjával járt itt 55 Ismertem már hírből az éttermet, de amíg a facebook-on nem nyertem egy vacsorát, addig nem jártam, ott. Jó reklám az étterem részéről,hogy a Facebook-on rendszeresen megosztják a képeket. Gyakran van nyereményjáték, ahol az étterem választékából sorsolnak a kedvelőik közül. Legutóbb én voltam a nyertes.
Kétszemélyes szlovák csülöktálat nyertem sztrapacskával. A vacsora isteni volt. A felszolgálás gyors és udvarias. Családias hangulatú az étterem. elmegyünk máskor is oda! ! !
2013. június 11.gyerekekkel járt itt 45Nyaranta, ha Zsóry-ban pihenünk, az ebédeket mindig itt fogyasztjuk el. A strandról és az utca felől is be lehet jönni enni. A napi menü bőséges és finom. Ha gondunk volt, a bajuszos pincér( Jánosnak hívják) rögtön segített. Volt, hogy egyszerre 12-en mentünk ebédelni! Jókedvű, barátias kiszolgálást kaptunk tőle. idén is tervezzük a nyaralást, és mindenképp oda megyünk ebédelni!
2013. június 11.a párjával járt itt 55 24. házassági évfordulónkon ebédeltünk itt. Csak beestünk az utcáról, de nagyon szívélyesen fogadtak. A teraszt ajánlotta a pincér, mert már jó idő volt. 2 személyes vincellér tálat kértünk. A tálon minden volt, amit csak megkívánhattunk. külön szervírozták a tartár mártást, így a férjem sem fintorgott. Nem szereti.
Italokon kívül mást nem fogyasztottunk, elég kiadós volt az ebéd. SZÉP kártyával fizettünk, sőt még az "I love Heves" kártyánkra is kaptunk 10% kedvezményt a végösszegből. Ajánlom mindenkinek az éttermet! Tiszta helyiségek, udvarias kiszolgál és finom ételek várják!