2014. július 31.családjával járt itt 25 Négy csillagos szállodától nem ezt vártuk! A szoba ugyan megfelelő, tiszta rendezett, akár csak a fürdőszoba, a légkondi is megfelelően működött. Ennyit a pozitívumokról. A fürdőszobában a fal mellett elhelyezni a wc kagylót, eszement ötlet. Nem lehet kényelmesen ráülni, minden egyes használatkor bevertem a könyököm.
Az épület egy része kívülről nincs lefestve, a már bepucolt és lefestett részek viszont pókhálósak. Belülről az épület egyes helyeken beázik, itt a tapéta pöndörödik le a falról. Az éttermi kiszolgálás a csúcsok csúcsa - negatív értelemben. A reggeli 07:00-10:00-ig, a vacsora 19:00-21:00 között fogyasztható el. Úgy vélem egy olyan szállodában ahol az ebéd nem megoldott, minimum egy órával hamarabb kellene kezdeni felszolgálni a vacsorát. Felszolgálás. 3 fő személyzet 60 emberre. Semmire sem elég. Az ételek nincsenek utántöltve, hiányoznak az evőeszközök, nincs forróvíz (vagy egyáltalán nincs mert elfogyott, vagy éppen csak langyos), nincs filteres teafű utántöltve, nem működik a kávé automata, nincs csésze (a "nincs" alatt azt értem, hogy az étkezés kezdetén van, csak utána nincs újratöltve). Az asztalok az étkezők után nincsenek leszedve, így hiába lenne hely leülni. A pincértől megrendelt italfogyasztás szobaszám bemondásra megy. Ki tudja mit írnak az én számlámra? Legalább aláíratnák a rendelést. A bárpult tulajdonképen csak dísznek van, mert fél óra alatt sem sikerült a kiszolgálás (a bárpultot kezelő, egyben az étkezdei felszolgáló munkát is ellátja). A reggeli kínálat 90 %-ban (de lehet, hogy 100%-ban) minden nap ugyanaz. Egy hetes pihenő vége felé kicsit már unalmas és nem ****-os szállodához méltó. Ilyen gyenge minőségű, négycsilagos szállodai kiszolgálásban még nem volt részünk! Még valami; A parkolásért fizetendő 1000 Ft/nap szerintem mindenkinél kiveri a biztosítékot. Ilyen szinten, ezzel már nem szokták lehúzni a vendégeket!
2014. július 5.családjával járt itt 55 Erről az étteremről, csak jót tudok írni! Profi és gyors kiszolgálás. Kiváló minőségű és ízű ételek - látványnak sem utolsók. Hétvégén is van menü szerű ajánlat, amelynek az ára igen kedvező. Étlapról választva sokféle kuriózummal találkozhatunk - elfogadható áron. Helyben sütik a kenyeret, amely nagyon finom.
Talán az adagok lehetnének egy kicsit nagyobbak, bár hozzáteszem, hogy így is jól laktam.
2014. július 5., csoporttal járt itt 45Az Orja leves fenomenális, bőséges főtthússal, tormával, szabad szedéssel.
A főételek változatosak, megfelelő adagok.
A kiszolgáló személyzet profi - ami sok vendéglátó helyen nem mondható el! Az ételek elkészítése gyors, frissen felszolgált, a leves forró!
Hétvégenként vannak kedvezményes étkezések is. Ha ezt nem tudja a betérő vándor, akkor is megkapja a kedvezményt!