2024. június 23.gyerekekkel járt itt 35 15 éve járunk vissza rendszeresen. Nagyon szép élmények fűznek a helyhez. Most azonban nagyon nagy csalódás ért. 12 főre asztalfoglalással, előre megrendelt ételekkel készültünk ünnepelni. A hideg húsleves után több mint másfél órát kellett várnunk a többszemélyes tálakra Egy órát türelmesen várakoztunk, amikor érdeklődtünk , kioktattak és 10 percet ígértek.
Újabb fél óra múlva felajánlottuk, hogy kifizetjük az italokat és a leveseket és távozunk. Így újabb 10 perc után megkaptuk az ételt. Sótlan, fűszerezetlen húsok mellé alig kaptunk köretet. A tárkonyos ragu leves forró volt, a rántott sajt finom. A korábbi élmények alapján sokkal többet vártam. Úgy tűnt alig alig volt személyzet. Ők is idegesek, mosolytalanok, túlhajszoltak. Mentségükre szóljon, hogy két kávét és két desszertet ajándékba kaptunk a kellemetlen ebédért kárpótlásul. Szomorú vagyok, hogy ez a korábban nagyszerű hely így elvesztette a fényét, varázsát. Nem tudom, visszatérek e még?