2017. szeptember 17.barátokkal járt itt 55 Imádom ezt a helyet! Még csak egyszer voltam ott, de máris a kedvencem. Csajos sütizésre, randira is jó hely. A nevében minden benne van. Süti :) Nagy a választék, igazi, finom, szívvel készített sütikből. A legtöbbet az adta az egészhez, hogy ott van a tulajdonos, kiszolgál, beszélget, minden kérdésre válaszol, kedves, közvetlen, jófej.
Szerintem minden üzletnek ez kéne legyen a lényege, hogy a tulaj tudja, hogy mit szeretnek a vendégek. A dizájn cuki, különleges, hangulatos. Próbáljátok ki!
2017. augusztus 16.egyedül járt itt 25 Ma vettem ott egy málnás smoothiet, - mert a másik Cserpesből már ismerem, tudom, hogy fincsi és jó. Hát itt nem sikerült. Az eladó odaszólt a másiknak, hogy "lesz egy málnás szmötyi elvitelre" . Fedeles, kis kávés papírpohárban kaptam egy nem-igazán hideg valamit.
A másik cserpesben, finom , hatalmas, szívószálas smoothiet adnak, amivel tényleg jólesik sétálgatni a városban, agy hőségben. Fedeles kávéspohárból kiszűrcsölni a kevés, langyos valamit, nem az igazi. Tényleg szmötyi volt.
2017. augusztus 16.egyedül járt itt 25 Nekem nagy csalódást okozott, mivel mindig tele van, azt hittem, hogy jó. De aztán rájöttem, hogy azért van tele, mert a 4-es metró megállójánál van, a Bikás parknál, ahol mindenki szeretne egy jó fagyit, hűvösebb időben sütit enni. Többször vettem náluk sütit, és habár mindenevő vagyok édességek terén, mégis volt, ami a kukában landolt.
Nincs rossz íze, hanem nincs íze. A sütiknek, az állaguk is rossz, és minden nagyon drága. Többször is beleestünk a csapdába, hogy megpróbálunk náluk valami mást, - mert nagyon jól néz ki minden - hátha a másik süti jobb, de nem jobb. A fagyi is csak gyenge átlagos.
2017. július 16.a párjával járt itt 45 Nagyon szuper hely, vegetáriánusként is tudtam jót enni. Te válogatod össze, hogy mit kérsz, - és nagyon rugalmasak. Én pl. nem kértem tojást a rizsre, semmi akadálya. Van lehetőség arra, hogy amit nem ettél meg, azt magadnak elcsomagold kikészített kis dobozba. Különleges jegesteák és desszertek is vannak.
Kifejezetten jó a tisztaság, állandóan takarítanak. Szuper hely, de nagyon drága.
2017. július 16.barátokkal járt itt 55Sokszor megyek a Tranzitba, amikor barátnőkkel, barátokkal találkozom. Kiváló hely első randira is. Egyedül is jártam már itt, remekül lehet itt dolgozni, közben kávézni, vagy valamilyen szuper desszertet enni. Kint is, bent is nagyon klassz. Sajnos egy kicsit drága, de néha belefér, mert nagyon jó.