2015. augusztus 12.családjával járt itt 35 Júliusba a családommal töltöttünk pár napot a Hunguest Hotel Hőforrásban. Az biztos,hogy a hotel felújításra,korszerűsítésre szorul de van ennél még rosszabb is. Érkezésünkkor a recepciós hölgy nagyon kedvesen,udvariasan fogadott minket. Mindenről maximális felvilágosítást kaptunk.
A szobába belépve kicsit csalódva láttuk,hogy a tévé a hűtőszekrény tetejére volt helyezve és a pótágynak nagyon helye sem volt. Így kislányunkkal hárman aludtunk a kétszemélyes ágyon amit mondhatok nem valami kényelmes volt. Kicsit heringnek éreztem magam. Az ételek finomak voltak és a kiszolgálás is megfelelő. Az alvást leszámítva jól éreztük magunkat.
2015. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 15 2015 júliusában jártam a Mészáros vendéglőben a családommal. Már máskor is ebédeltünk itt és nagyon elégedettek voltunk mind a kiszolgálással és az étel minőségével és a kert helységgel. Most viszont mivel kicsit hűvösebb volt a kert helység nem volt megnyitva és a hátsó éttermi részen foglaltunk helyet.
Ami már a székek kihúzásával nagy csalódás volt,hogy a pórtól szinte szürkék voltak a fekete székek,étel foltok a terítőn. Helyet foglaltunk miután letörölgettük a székeket gondoltuk ennél rosszabb már nem lehet majd jön a pincér és terítőt cserél. Ezt csak gondoltuk. . . . Megkaptuk az italunkat és leadtuk az ételrendelésünket innentől aztán magunkra maradtunk. (a híres kemencés pogácsából sem kaptunk az asztalra)Körülbelül fél óra múlva az általam rendelt húsleves megérkezett és ezután várakozásunk kicsit NAGYON hosszúra nyúlt,mivel másfél óra elteltével még mindig nem kaptuk meg az általunk rendelt többi ételt,de még a pincér annyit sem kérdezett fogyasztunk-e még valamit. A mögöttünk levő asztalhoz kihozták az ételeket és a vendégek megjegyezték"már kettő órával ezelőtt rendeltek"és időszerű volt,hogy megkapták. A pincérnek jeleztünk,hogy érdeklődjünk mikor kapjuk meg a rendelésünk de gyors fejfordítással elviharzott. Közben jöttek más vendégek is. Miután őket kiszolgálta a pincér megtudtuk kérdezni mikor kapjuk meg a rendelésünk. A válasz:"még körülbelül húsz perc múlva"Na itt elegünk volt és a számlát kértük. Mikor az asztaltól felálltunk az egyik vendég megkérdezett,hogy jól hallotta (több mint másfél órát vártunk? )igen válaszoltam. Sajnálom,hogy még egy éttermet ki kell húznunk a bevált éttermek listájáról.
2014. január 2.a párjával járt itt 55Párommal töltöttük itt a szilvesztert,csodálatos hangulatban. Finomabbnál finomabb ételeket kóstolhattunk meg, ide sorolnám a szarvaspástétomot aszalt szilvával. Utólag is köszönet a szakácsnak. Maga a hely csodálatos. Aki a telefoncsörgést és a város zaját maga mögött tudja hagyni biztosan élvezni fogja a hely nyújtotta nyugalmat és a szemet gyönyörködtető tájat. A kiszolgálás kiváló,a személyzet udvarias és kedves.