Időpazarlás
2024. január 5.a párjával járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mi nyáron voltunk elöször és utoljára sajnos mert Györiek vagyunk, és elvették tölünk a thermál fürdönket pedig régen heti 3-4 alkalommal is mentunk fürödni és ezt terveztük most is, de soha többet. Fáj a szivünk, mert a fürdö volt nekünk a legkedvesebb találkozo hely . Barátokkal olyan isteni jo volt.
Drága, kicsik a szekrények, vajon a télikabátokat hova akasztják? Az a Japán kert abszolut felesleges pénzkidobás volt. Nyáron harsogo zene a cockktail bar mellett. Kinek kell a drága cocktail nyáron? Ide egyszerü emberek járnak nem pedig pénzes professzorok. A kaja pocsék és drága. És irhatnám még de nem teszem.
2022. március 26.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tegnap, vagyis 2022 március 25~ én kb 20 év után arra jártunk és nosztalgiábol beültünk egy sörre. Mivel külföldön élünk, nagyon ritkán keveredünk el a környékre, az én emlékeimben a Kovalter és a kugli pálya élt. Jo kis hely volt, a bátyám horgászás után mindig betért egy sörre. Most sem akarom leszolni, csak a Magyarországi mentalitást emlitem meg.
Kizárolag csak megteritett asztalok voltak, kénytelenek voltunk oda leülni. Étlepot nem kértem csak egy pohár sört és férjemnek egy kávét. A pincér ezután uuuuugy elhuzta a száját hogy megdöbbentünk. A másiknak szolt hogy ezek nem esznek. Könyörgöm, miért kellene nekünk enni amikor csak egy sört akartunk inni? ( igazábol még azt sem, csak a jomodor kedvéért ültünk le )
Ha az embert nem huzzák le 10 ezer Ft-al akkor érezze rosszul magát? Mert mi eléggé keserü szájizzel távoztunk. Sajnos Magyarországon pénzbe mérik a jomodort.