2017. november 20.a párjával járt itt 35 A szálláshelyről mindennütt csak jókat olvastam 8,6 pontot kapott egy neves szállás bemutató oldalon és az egyik évben a 100 étterem közé került országos viszonylatban.
Csak néhány gondolat pro és kontra:
Előnyök:
-Saját parkoló
-Családias környezet
-Saját wellness /medence, jakuzzi/
-Reggeli bőséges választék, jóminőség
Hátrányok:
- Gyenge wi-fi 2/0,2 mbit/s
- Gödrösre kifeküdt matrac az ágyakon
- pénteki napon 9 órakor már csak jóindulattal langyosnak mondható víz a fürdéshez
- a szombati takarítás kimerült a törölköző cserében és a szemetes kiürítésében. A padló ugyan olyan maradt. - a fürdőszoba csempe fugáin néhol fehér foltok láthatóak
- pénteki naptól tv szolgáltatás megszűnt. - fűtés néha megállás nélkül ment és meleg lett a szobába néha 0 és hideg volt bent. Így nem mondható temperáltnak a helyiség, szabályozási lehetőség nincs. - a vacsorára 1,5 órát kellett várni és még rossz is volt. Az étel minősége és íze 10 skálán 4 pont. - a "pincérek" kiszolgálása kritikán aluli, és problémát jelent 2-3000 Ft-ból vissza adni - bankkártyás fizetés nem működött. - A vacsora mellé fogyasztott ételeket,italokat ott helyben kellett fizetni, nem pedig távozáskor a szobával együtt. Ugyanis az étterem és a szállás külön cég! ! ! Összességében csak aludni jártunk a szállásra de ha jóindulatu vagyok 10 skálán maximum 5 pontot adnék. Számunkra csalódás volt.