2019. március 14.gyerekekkel járt itt 55 Édesanyám most töltötte be a 90. évét. Születésnapját itt Debrecenben a Nagyerdőn szerettük volna megtartani, ezért is választottuk a Viktória Éttermet. Nem csalódtunk. Már az egyeztetésekkel is teljesen meg voltam elégedve, a vezető és a dolgozók is szolgálatkészek voltak, segítséget kaptunk a menü összeállításához,az étel és ital egyeztetéséhez.
A nagy napon megérkezésünk után az első perctől kezdve a kérésinket várták, mindent megoldottak, folyamatosan ott voltak, ahol kellett, a felszolgálás és minden tökéletes volt. A leves nagyon finom és jó meleg, a négyszemélyes tálak kifogástalanok, nagyon finomak voltak. A tortákat ők szervírozták, a megmaradt ételt kérés nélkül szállításra készen dobozokba tették. Meglepetésünkre a kisebb termet megkaptuk, így a családunk zavartalanul tudott ünnepelni a csodálatosan megterített asztal mellett. Nem tudnék egyetlen rossz szót sem mondani a szolgáltatásukra, a helyre, az ételek mennyiségére és minőségére, csak dicsérni tudom. Mindenkinek szívből ajánlom ezt a szép éttermet. Köszönetet mondok mindenért az étterem minden dolgozójának.
2019. március 14.gyerekekkel járt itt 55 Eger a kedvenc városom, ez a vendégház pedig egy kis gyöngyszem a városban, szintén a kedvencem lett. Február elején voltunk 2 család, nagymama, szülők, gyerekek 5-től 13 évesig. A szállás aránylag nincs messze a várostól, gyalogosan 10-15 perc, kocsival meg pár perc.
A tulajdonos nagyon kedves, annak ellenére, hogy a lába eltört, nagyon kedvesen fogadott bennünket, mindenben segítségünkre volt. A szállás patyolat tiszta. Nagyon jó elrendezésű, konyha külön, főzési, sütési lehetőséggel, mikró, vízforraló külön is volt. Nagy, kényelmes étkező. A szobák tágasak, kényelmesek. Minden szobához fürdőszoba, wc, sőt fürdőköpeny is a felnőtteknek. . . . Külön wellness részleg, nagy medencével, jakuzzival. . . Ennek egyetlen problémája, hogy kintről az udvaron keresztül lehet megközelíteni, de ez nem gátolt meg bennünket abban, hogy a hidegben igénybe vegyük a gyerekek és felnőttek boldogságára. Sok több csillagos szálloda megirigyelhetné ezt a szolgáltatást, amit itt ebben a csodás kis vendégházban kaptunk. A zárt udvara csodálatosan rendben, gépkocsi parkolási lehetőséggel, hátul kerttel. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2018. június 27.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon jól megközelíthető helyen, a Malompark szomszédságában, saját parkolóval várja az étterem vendégeit. Választható menü is, de sok más ételből kielégíthetjük étvágyunkat. Ezen kívül sütemények, desszertek, torták ínycsiklandozó választéka kelleti magát a pultokban. Kellemes kiszolgálás, kedves, udvarias dolgozók lesik kívánságainkat.
Csak ajánlani tudom ebédre, vacsorára, családi rendezvényre,egy kis beszélgetésre is mindenkinek.
2018. június 20.családjával járt itt 55 Rendszeresen fogyasztom az étterem ételeit. Maga az étterem is nagyon jó, kedves kiszolgálás, nagyon finom ételkínálattal. A kihordással sincs semmi gondom, ellenkezőleg. Eddig két fiatalembert ismertem meg, az előző is és a jelenlegi is nagyon tisztelettudó. Időben hozzák az ételt, még egy pár szót váltani is tudunk, pedig tudom nagyon sietnek.
Még eddig semmi problémám nem volt velük. Csak dicsérni tudom őket. Jó lenne, ha a munkáltatójuk is megbecsülné őket, mert ritka az ilyen tisztelettudó, becsületes dolgozó. Csak ajánlani tudom mindenkinek az éttermet ás a kiszállítást is. Az étel mennyisége és minőséges is tökéletes.
2016. november 24.gyerekekkel járt itt 55 Már nem első alkalommal kerestük fel ezt a hotelt, mert eddig igen jó véleményünk volt róla. Most is elég kellemes három napot töltöttünk ott lányomékkal, unokáimmal és egy baráti társasággal 5 szobát foglaltunk el. Az idő nagyon kellemes volt, nem volt kint sem hideg. Igaz a Kékestetőn még hó volt, odautazáskor kihasználtuk a közelségét.
A tisztasággal, étkezéssel, wellnesszel nem volt semmi gondunk. Egyetlen probléma volt, borzalmas meleg volt az egész szállodában. Éjszaka nyitott ablaknál aludtunk volna, de nem hűlt ki a szoba még így sem. Szóvá tettük a recepciónál, de sajnos nem tudtak segíteni, mert a központi rendszer így volt beállítva. Amit nem értek, a szobában volt szabályozási lehetőség, de nem ért semmit, vagy nem működött, ezt nem tudom. Természetesen rosszabb lett volna, ha fázunk, de a melegtől meg folyamatosan fájt a fejem, a szellőztetéssel pedig folyamatosan vigyáznunk kellett, mert kicsi gyermekek is voltak velünk. A másik gond még az volt a szobában, hogy nem francia ágy volt, hanem két ágy egymás mellett, amik folyamatosan szétgurultak, mivel az ágynak kereke volt, de lefékezni nem lehetett. Ennyi volt a problémánk. A svédasztalos reggeli és vacsora finom volt, a választékkal sem volt igazán gond, azért lehetne még ennél változatosabb is. Összefoglalva igazán kellemesen telt a majdnem 3 napunk. Ötletes nagyon a szombat esti élő zene, még a kicsik is jól mulattak. Az üdvözlő ital választéka igen kicsi és nem igazán volt jó a minősége az almalének. . Azért elfogyott. . A fűtés állítási lehetőségét pedig meg kellene oldaniuk, mert így rengeteg energiát elpazarolnak. Néztem a többi szobában is állandóan nyitva voltak az ablakok, ez teljesen felesleges energia pocsékolás. . . . Még egy javaslatom lenne. Több szállodában is jártam már, ahol az elutazás napján a szobát el kell hagyni 10 óráig de engedélyezve van a wellness használata azon a napon. Erre azért lenne szükség, mert elvileg 3 nap 2 éjszakára szól a csomag. Pénteken délután lehet elfoglalni a szállást, így ez már eleve csak egy fél nap, bejelentkezés, bepakolás, egy családnak ez nem két perc. A szombat teljes nap. Vasárnap pedig reggel pakolás, reggelizés és már el is lehet hagyni a szállást. Ez még egy fél nap sincs, szóval nem 3 nap, hanem 2 nap 2 éj talán összesen. Megoldás lenne erre, hogy a szobákat el kell hagyni,hogy tudjanak takarítani, de a wellnesst még igénybe lehetne venni ezen a napon legalább délig. Ennyi megjegyzésem lenne.
2016. július 26.családjával járt itt 55 Több évben is itt töltöttem a nyári szabadidőmet. A szobák tökéletesek, tisztaság mindenhol. Személyzet nagyon kedves, szolgálatkész a recepción is, az étteremben is és a szálloda egész területén. Az ellátás teljesen megfelelő, mindenki találhat magának megfelelő reggelit, vacsorát. Sokrétű a kínálatuk.
A wellness részleg tökéletes, egyedül egy kisgyermek pancsolót hiányolok a gyermekekkel érkezőknek, rossz idő esetére. A szomszédos fürdőbe ingyenes az átjárás, napjában akár hányszor. Volt hogy kifogtuk a rossz időt, amikor beborult, bementünk a wellness részre, ahogy kisütött a nap, irány a strand. ezt napjában többször megtettük. Ez egy szuper dolog. Nagyon jó ötletnek tartom a klíma lehetőséget, ha szükséges használom, ha nem, akkor nem. Csak akkor fizetek, ha használom is. Régebben klímás szobát kellett rendelni, ha nem volt jó idő, akkor is fizetni kellett érte. legutóbb már nem így volt. Egy dolog azonban a sok jó mellett fontos lenne, hogy az erkély ajtón, vagy nagy ablakon legyen szúnyogháló. Sajnos így este nem lehet villanyt gyújtani, mert a bogarak, szúnyogok ellepik a szobát. Tudom nem kis költség, de megérné a befektetés, a vendégek érdekében. Több évben voltam, ezután is szívesen visszamegyek. Mindenkinek ajánlom, idősebb-fiatalabb korosztálynak is és családosoknak is.
2016. július 21.gyerekekkel járt itt 55 Aki szereti a csendet, nyugalmat, a hegyvidéket, a túrázást, a kikapcsolódást és a csodás csillagos égboltot, annak ajánlom ezt a szállást. Két ház van, mindkettőben 4 szoba, mindegyik fürdőszobás, nagyon kényelmes. Van nappali és konyha mindkét házban. A ház domboldalon van, rétekkel körülvéve.
Csodás rálátással a Bükk hegységre és a völgyben lévő kis falura, Bánhorvátira. Pár száz méterre van egy sütöde, ahol friss kenyeret lehet venni. A házigazdák nagyon kedves emberek, fogadásnál pálinkával és kemencében sült pogácsával kínáltak bennünket. Lehet kemencés ételt rendelni náluk, nagyon finom és kiadós volt a vacsora, amit mi rendeltünk. Családdal mentünk, 18-an voltunk, 5 család, 10 felnőtt és 8 gyermek. Nagyon jól éreztük magunkat, a kicsiknek hinta, csúszda, homokozó van. A csend, a tücsökzene, éjszaka a csodálatos csillagos ég, én még ennyi csillagot nem láttam. . . . . Közelben a Lázbérci víztározó nagyon jó túrázási lehetőség, no és a Bükk. Horgászásra is van lehetőség. Szintén közel van Vadna, ahol egy kis vízi paradicsom van kialakítva, érdemes utána nézni. Belépő nagyon kedvezményes. Egyetlen megjegyzésem lenne, nincs TV csak a nappaliban. Ez egy nagy társaság esetén nem gond, de ha több család van, akkor problémát okozhat a különböző tv nézési szokások miatt. Javasolnám a szobákat tv-vel felszerelni. Nekünk ugyan nem hiányzott, de nem árt erre is gondolni. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos csak 4 napra mentünk, szerintem akár 2 hetet is el lehetne itt tölteni. . . Csak ajánlani tudom.
2016. július 20.gyerekekkel járt itt 55 Már több alkalommal jártam itt családommal. A kiszolgálás, az ételek minősége kiváló. A gyermekeknek van egy kis játszósarok, hogy a várakozás idején játszanak, így gyorsabban telik az idő. Egy alkalommal - keresztelőkor - elvitelre kértük az ételt, mindenki nagyon meg volt elégedve az étel mennyiségével és minőségével.
A megállapodott időre pontosan kész lett minden. Minden tekintetben nagyon meg vagyok elégedve a személyzettel, a körülményekkel és az étellel is. Köszönöm.
2015. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 55 Július végén jártunk itt, két családommal,5 unokámmal /1, 2, 3, 8, 9 évesek/. City családi szobákban voltunk elhelyezve. Nagyon kényelmes és szép szobák. Egy a probléma, hogy nem igazán bababarát a szállás. A két szint, a lépcsőfeljáró balesetveszélyes pici gyermekeknek, el kellett torlaszoljuk.
A játszószoba csodálatosan van kialakítva, kár hogy nagyon kevés a játék benne. A futóbiciklinek és a 3 kerekű biciklinek viszont nagyon örültünk. A wellness részlegben sajnos nincs babapancsoló, így a babáknak aránylag kellemes, de mély vízben nem igazán érezték jól magukat a picik. Az étterem csodálatos, az ételkínálat változatos és finom, a reggeli és vacsora egyaránt. Itt is a babákkal volt a gondunk, mert nem volt elég etetőszék,rajtunk kívül több kisgyermekes is étkezett. Még az italok árát említeném, nagyon magasak az árak, egy átlagember nem igazán engedheti meg magának a vacsora utáni üdítőt sem. Vizet viszont minden alkalommal kaptunk, hűtve és citrommal. Ennyi volt a hiányosság, viszont kárpótolt bennünket a csodálatos környezet, a táj szépsége, a gyönyörűen kialakított park, a kilátó, az állatsimogató, a cigány panoptikum, a tavacska, a szálloda különleges termei, folyosói, minden szögletben volt valami érdekes és szép. És sok sok bagoly :) Lenyűgöző a kialakítás. A személyzet nagyon kedves, udvarias. Kiemelném a recepciós hölgyet, mindhárom nap ő volt ott. Nagyon segítőkész, kedves, mindenben és mindenkinek tudott segíteni. Köszönet neki ! Becsüljék meg. Aki pihenni vágyik, csak ajánlani tudom a szállodát, különösen pároknak, vagy nagyobb gyermekkel utazóknak.
2015. július 16.gyerekekkel járt itt 55Kitűnő ételkínálat. Kitűnő felszolgálás, nagyon kedves személyzet. Menü választási lehetőség hétfőtől szombatig. Rendezvények szervezésére is van lehetőség.
Mi névnapot és születésnapot ünnepeltünk itt már többször is a családdal, minden tekintetben meg voltunk elégedve.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.