2013. október 7.a párjával járt itt 35 Nemrég,talán fél évvel ezelőtt jártam a Mozivilág étteremben a barátommal. A hangulat kellemes,meghitt volt,az ételek ízletesek voltak. Az egyetlen dolog,amiért panasszal élhetek az a kiszolgálás volt. A kiszolgálás lassú volt, az ételek nem egy ütemben érkeztek, a desszertre rengeteget kellett várni.
Ez egy kis bosszúságot okozott, de mindent egybevetve jó kis délután volt. . .
2013. október 7.a párjával járt itt 55Egy októberi napon, névnapom alkalmával mentünk el a kaposvári Két Testvér étterembe.
Ebédre ültünk be, amikor odaértünk, csak mi voltunk, később már egyre inkább megtelt az étterem éhes emberekkel.
A hangulat, a kiszolgálás és az ételek kifogástalanok és bőséges mennyiségűek voltak (bőven a felét el is kellett pakolni nekem),nagyon jól éreztük magunkat.
2013. október 6.a párjával járt itt 55 Nagyon vártam már az idei nyaralásunkat, sok készülődés, szervezés előzte meg. A szerencse is mellénk szegődött, így párommal Hódmezővásárhely egyik gyönyörű szállodájában tölthettünk el pár napot, a Best Western Gingko Sas-ban.
A lakóhelyünk elég messzire esett az úti célunktól, nem kevés eltévedés és szitkozódás előzte meg a megérkezésünket, de az ott töltött napok kárpótoltak bennünket minden apró sérelmünkért. . Az a szálloda valami mesés volt, a színek, a hangulat, az emberek. . . Nagyon tetszett a stílusa, mindenhol a zöld, barna, fehér színek domináltak. A hotel számomra egyszerre volt modern, de mégis egyszerű és letisztult. Mindenhol rend és tisztaság uralkodott, semmilyen téren sem volt okunk panaszra. Épp az ottlétünkkor volt a városban fesztivál, így az is emelte a nyaralás fényét, mindig volt olyan program, koncert, amire szívesen ellátogattunk. Maga Hódmezővásárhely, az épületek, a kis utcák is elvarázsoltak bennünket. Az utolsó napon már inkább szomorúság töltött el bennünket, nem szívesen hagytuk el a szállodát, de várt bennünket a nyaralásunk következő állomása, így muszáj volt. Ha lehetőségünk adódna, biztos vagyok benne, hogy nagyon szívesen eltöltenénk ott akár a mostaninál több napot is, remélem, hogy ez a jövőben így is lesz.