2020. január 3.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tágas fogadótér várt minket! Kényelmes szoba,tusolóval és fürdőkáddal ,kényelmes ággyal. Törölközőket és fürdőköpeny is biztosítottak számunkra. Kilátás az erkélyről a fürdőre. Bőséges,finom reggeli és vacsora! ! Nagyon tetszett a szállás és a fürdőt összekötő folyosó! ! Kényelmesen át tudtunk sétálni akár naponta többször is!
! Biztosan fogunk még máskor is ott pihenni! ! Bátran ajánlom barátaimnak ,ismerőseimnek!
2019. december 27.a párjával járt itt 45 Nagyon meg voltunk elégedve a szállással. Szuper megoldás, hogy fürdőköpenybe átballaghattunk a fürdőhelyre! Nem voltak túl nagyok a szobák, de pár éjszakát eltölteni tökéletes megfelelt! Az erkély, pont a fürdő felé nézett . :-) A reggeli és vacsora meglepően bőséges volt, a választékkal is elégedettek voltunk.
A folyosónk is szerencsénkre csendes volt,nem zavart senki bennünket a pihenésben. Wifin filmet is tudtunk nézni! ! Egyetlen aprócska észrevétel, nagyon meleg volt a szobában, résre kellett nyitni az ablakot egész éjjel. ! Biztosan fogunk máskor is menni! Köszönjük a vendég látást! ! Nekünk ez volt a karácsony ! ! :-D