2025. január 6.a párjával járt itt 45A hotel ár érték arányban megfelelő volt! Nem vártunk luxust ezért a kedvező árért . Az elhelyezkedése közvetlen a fürdő mellett, tökéletes ! Olcsó és egyszerű,-nagyszerű! A kétszeri étkezés nekünk elegendő volt. Csendes nyugodt volt a szálláshely! Személyzet kedves volt, egyedül a szagok nem tetszettek ami valószínű a régi lefolyok hibája! Illatosító nagy segítség lett volna!
Hotel Forrás Zalakaros válasza
Kedves Zsuzsanna!
Szállodánk köszönettel vette visszajelzését! Észrevételei és tapasztalatai segítségével igyekszünk szolgáltatásaink minőségén dolgozni és javítani rajtuk. Várjuk Vissza Önöket sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Forrás Zalakaros***
2025. február 4., , Hotel Forrás Zalakaros
2020. január 3.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tágas fogadótér várt minket! Kényelmes szoba,tusolóval és fürdőkáddal ,kényelmes ággyal. Törölközőket és fürdőköpeny is biztosítottak számunkra. Kilátás az erkélyről a fürdőre. Bőséges,finom reggeli és vacsora! ! Nagyon tetszett a szállás és a fürdőt összekötő folyosó! ! Kényelmesen át tudtunk sétálni akár naponta többször is!
! Biztosan fogunk még máskor is ott pihenni! ! Bátran ajánlom barátaimnak ,ismerőseimnek!
2019. december 27.a párjával járt itt 45 Nagyon meg voltunk elégedve a szállással. Szuper megoldás, hogy fürdőköpenybe átballaghattunk a fürdőhelyre! Nem voltak túl nagyok a szobák, de pár éjszakát eltölteni tökéletes megfelelt! Az erkély, pont a fürdő felé nézett . :-) A reggeli és vacsora meglepően bőséges volt, a választékkal is elégedettek voltunk.
A folyosónk is szerencsénkre csendes volt,nem zavart senki bennünket a pihenésben. Wifin filmet is tudtunk nézni! ! Egyetlen aprócska észrevétel, nagyon meleg volt a szobában, résre kellett nyitni az ablakot egész éjjel. ! Biztosan fogunk máskor is menni! Köszönjük a vendég látást! ! Nekünk ez volt a karácsony ! ! :-D