2016. május 23.gyerekekkel járt itt 55Miskolci nyaralásunk alkalmával tértünk be a csárdába. Sajnos a parkolási adottságok nem a legjobbak. Az étterem előtt van pár beálló hely, ahonnan a nagy forgalom miatt nehézkes a kijárás.
A kiválasztott ételek ízletesek voltak.
Egyetlen dolgon akadt meg a fülem: tanuló pincérhölgyet olyan hangnemben kérte számon az idősebb pincér, hogy én éreztem magam rosszul miatta.
2016. május 23.gyerekekkel járt itt 55 2016 májusában töltöttünk a panzióban 5 napot gyerekekkel. Személyzet minden tagja kedves, udvarias, segítőkész és türelmes. Apartmanunk tiszta, rendezett volt. Csupán egy dolgot találtam, amit kifogásolnék, az a törölközők szárítása. A fürdőszobában 2 akasztó volt,a családunk pedig 4 tagból áll.
Kénytelenek voltunk a radiátorokra (2 szoba + fürdőszoba) aggatni a vizes dolgainkat. Ugyanígy kellett eljárnunk, amikor a közeli Barlangfürdőből visszatérve meg akartuk szárogatni ruháinkat. Reggeli: bőséges étel -, és italválaszték. Közelben csodás park, barlangfürdő, éttermek. Jól éreztük magunkat, Miskolc csodás. A Zenit panzió pedig tökéletes szálláshely.
2014. június 1.a párjával járt itt 55 Rengeteg éttermet kipróbáltunk, de egyikkel sem voltunk annyira megelégedve, mint a Tapó Királyi Étteremmel. Évek óta visszajáró vendégek vagyunk. Szeretjük az étterem hangulatát, finomak az ételek (vadételek a kedvenceink-kár, hogy már nincs akkora választék belőlük), kedvesek a pincérek.
Több rendezvényen is részt vettünk már, mindig ugyanazt a megszokott -kiváló- színvonalat nyújtották, amihez hozzászoktunk. Számunka a Tapó a favorit. :)