2013. május 14.barátokkal járt itt 55 Korábban egy kisebb társasággal jártunk az étteremben, ahol fa tálon szolgálták fel az ételt, 6 fő részére, nagyon gusztusosan és ínycsiklandóan feltálalva. Az ételek nagyon finomak voltak, a felszolgáló személyzet figyelmes és kedves volt. Szívesen visszatérnék még ide akár barátokkal, akár családdal.
Tetszett, hogy a belváros szívében van a hely, közel a város látványosságaihoz.
2013. május 14.családjával járt itt 55 Nyaranta időnként ellátogatunk ide családdal, barátokkal, ugyanis lakóhelyemhez közel van Agárd. Kellemes a környezet, közel van a tóhoz, könnyen megközelíthető. Régebben a szórakozóhely részében is voltam párszor, ami szintén tetszett. Úgy vettem észre, sok embert vonz a hely, véleményem szerint a tó közelsége miatt.
Akik nem tudnak ellátogatni a Balatonra, szívesen választják a Velencei-tavat, és az egyik legjobb tóparti éttermet, a Nádas Éttermet.
2013. május 14.családjával járt itt 55Ez a cukrászda a legjobb az egész országban! :) Itt a legfinomabb a fagyi, itt dolgoznak a legkedvesebb emberek. Ha Seregélyesen tartózkodom, szinte minden alkalommal ellátogatok ide is barátaimmal, családommal. Nagyon hangulatos a környezet, bármilyen évszakban járok itt, mindig aktuális a design, ami még inkább kellemessé teszi az itt eltöltött órákat!
2013. május 14.családjával járt itt 55 Egy nyaralás alkalmával látogattam el az étterembe, ahol különösen pozitív élmények értek. A hely minden este teltházas volt, ezért is csábított engem is magához. A fogyasztott ételek nagyon kellemesek voltak, a felszolgálók hozzá illő borokat ajánlottak, amikkel maximálisan meg voltam elégedve.
Az itt töltött vacsorák után szívesen ajánlottam ismerőseimnek az éttermet.
2013. május 14.barátokkal járt itt 45A pubban való látogatásom során nagyon jól éreztem magam, kellemes,hangulatos volt a környezet, barátságos volta kiszolgálás. A fogyasztott italokkal is meg voltam elégedve. Ittjártamkor épp egy kisebb helyi rendezvény folyt, ami sok embert csalogatott a pub-ba. És olyan embereket, akikkel élmény volt együtt szórakozni, annak ellenére, hogy ismeretlenek voltak. A hely megteremtette a barátkozáshoz megfelelő környezetet.