2018. július 28.családjával járt itt 55 Ez az az étterem ahol még nem csalódtam. Az ételek kitűnőek, a kiszolgálás mindig kedves és figyelmes. Ide ha bárki betér mindig úgy fogadják mintha régi kedves ismerős lenne. A tulajdonosnak mindenkihez van egy kedves szava. A szeme mindig a "placcon" van, ha bármi gond adódik rögtön orvosolják.
Ha igazán jót akarok enni csak ide megyünk, imádja az egész család. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Sok sikert a folytatáshoz!
2018. július 28.gyerekekkel járt itt 55 Felejthetetlen négy napot töltöttünk ebben a csodálatos szállodában,két nagyobb gyerekkel (14,25), illetve a 3 éves unokánkkal. Mindenkinek megtaláltuk a neki megfelelő programot. A környékbeli látványosságokat sajnos az idő szűke miatt nem tudtuk végig nézni. de majd remélem máskor sor kerülhet rá.
A szállodában a személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Kiemelném itt a lobby bárban dolgozókat! Az ételek nagyon finomak voltak és mindig odafigyeltek arra, hogy pótolják ami elfogyott. A medencék nagyon kellemesek, bár én egy kicsit nagyobbacska wellness részre számítottam. Szerintem ezt a részét nem ártana egy kicsit bővíteni, esetleg egy kültéri medencével. A kisunokánk mindennap alig várta, hogy az animátorhoz mehessen. Lilla az animátor hölgy nagyon ügyesen bánt a gyerekekkel és minden problémát úgy tudott megoldani, hogy egyik gyerek sem érezte annak kárát! Fáradhatatlanul foglalkozott minden gyerekkel és ők imádták is ezért! Mindent egybevéve Csodálatos négy nap volt! Köszönjük ezt élményt! Üdvözlettel:
Vargáné Sztrkács Anna
335 szoba
2018 07 23-27-ig
Hotel Palota válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy a Hunguest Hotel Palotát választották a nyári vakáció helyszínéül. Örülünk, hogy szolgáltatásainkkal elégedettek voltak, elismerését Kollégánk felé is továbbítjuk, nagyon fog örülni a visszajelzésnek. Reméljük, mihamarabb újra vendégeink között üdvözölhetjük Önöket!
Köszönettel és üdvözlettel, Ivacs Lajos szállodaigazgató
2018. augusztus 17., , Hotel Palota