2014. augusztus 6.családjával járt itt 15 Nagy reményekkel mentünk be ebbe a KÜLSŐLEG igen vonzó csárdába. De sajnos hamarosan csalódnunk kellett az alábbiak miatt. Megérkezésünket követően kb. 10 perc múlva érkezett a pincérhölgy. Leadtuk az étel és ital rendelést, szerintem érthetően. Ennek ellenére hatalmas káosz következett.
Kezdve ott, hogy 15 perc múlva kaptuk meg az italokat, úgy hogy a pincérnő figyelmét már felhívtuk arra, hogy még az innivalókat nem kaptuk meg. Ráadásul a kért 1 dl bor helyett 2 dl érkezett. Ezek után érkeztek az ételek, úgy, hogy evőeszközök nem voltak az asztalon. Ismét jeleztük ezt a problémát is. Majd kihozták a brassóit főtt burgonyával, holott az étlapon pirított burgonyával szerepelt. Megint szóltunk. A fokhagymás mandulás pisztráng friss zöldségekkel rendeltük, ennek ellenére ezt is főtt krumplival tálalták. Az ételek mennyisége kevés valamint kihűltek. A fenti tévedésekre a pincérhölgy azzal védekezett, hogy ő a szakácsnak a kért rendelést adta le. Kárpótlásként a hosszadalmas kiszolgálásért ingyen 1 fagyikelyhet ajánlottak fel.